Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İTSO Meclis Başkanı Gassan Kuran, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette, yeni dönem çalışmaları ve bölgesel iş birliği konuları değerlendirildi.

Başkan Sami Üstün, İTSO Başkanlığına seçilen Atıf Ceritbinmez ve yönetimini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. İTSO’daki yeni yönetimin yalnızca İskenderun’a değil, Arsuz, Belen ve tüm bölgeye önemli katkılar sunacağına inandığını belirten Üstün, kurumlar arası dayanışma ve ortak projelerin önemine dikkat çekti.

Bölgenin gelişimi için iş birliğine hazır olduklarını ifade eden Üstün, ortak çalışmalar konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez de Başkan Sami Üstün’e nazik ziyaretinden ve seçim sürecinde verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Ceritbinmez, ortak akıl ve iş birliği anlayışıyla hareket ederek İskenderun ve çevre ilçelere değer katacak projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin paylaşılmasıyla sona erdi.