SON DAKİKA
Mega Haber
Takip Et!
26 Şubat 2021

Şekerbank’tan İTSO Üyelerine Özel Finansman

Facebook'ta Paylaş
Twitter
B R K
Şekerbank’tan İTSO Üyelerine Özel Finansman

EkonomiGündem - 26 Şubat 2021 17:51

Şekerbank salgın sürecinin meydana getirdiği etkilerin en aza indirilmesi için İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzaladı.

Banka, protokol kapsamında, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı KOBİLER’e üç ay ödemesiz dönemli veya üç ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vadelerle finansman sağlayacak.

Şekerbank, zorunlu korona virüs salgını sürecini ekonomiye olan etkilerini sınırlandırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzaladı.

Protokol, Şekerbank İskenderun Şube Müdürü Demet Kömüroğlu ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz arasında imzalandı.

Protokol ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı olan KOBİ’ler, üç ay ödemesiz dönemli veya üç ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek.Ayrıca ilk kez POS kullanılan KOBİ’lere ise ilk üç ay POS kira muafiyeti sağlanacak.

Şekerbank ayrıca KOBİ’leri ödeme vadeleriyle rahatlatan yeni ürünü,  “İşinize Dost Kredi’ kapsamında da, oda üyelerine ilk sene için uygun taksitlerle geri ödeme imkanı ile 500 Bin TL.ye kadar finansman sunacak.

Şekerbank İskenderun Şube müdürü Demet Kömüroğlu, protokol kapsamında yaptığı konuşmada; “Sorumlu bankacılık anlayışımızla 67 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu’daki üretenlerin yanında yer alıyoruz. Zorunlu salgın sürecinde de müşterilerimize destekleyerek salgının olumsuz ekonomik etkilerinin en aza indirilmesi için çalışıyoruz. Bu protokol ile de İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, farklı ödeme seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyoruz. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de müşterilerimizi destekleyerek onların yanında yer almayı sürdüreceğiz” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da, Şekerbank’ın üyeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üretene her koşulda ihtiyacına yönelik finansal destek sağlayan Şekerbank’a yanımızda yer aldığı için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 Şekerbank İskenderun Şubesi ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası arasında gerçekleştirilen imza töreninde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO  Muhasip Üye Gassan Kuran, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.

Rss

Okuyucu Yorumları

Toplam 0 yorum yapıldı.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda toplandı.İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez Başkanlığında toplanan mecliste yapılan gündem dışı konuşmaların ardından meclis gündeminde ...
Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Dünya Bankası koordinasyonuyla yürütülen sosyal girişimcilik projesi SEECO kapsamında, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı aracılığıyla uygulanan Hızlandırma Hibe Programı’na başvuru ...
Hatay Büyükşehir Belediyesi, daha temiz bir çevre için deniz ve sahillerde temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı denize kıyısı bulunan 7 ilçede (Arsuz, Dörtyol, Erzin, İskenderun, Payas, ...
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), 3- 5 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenen IFTE’ye (Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarı) katıldı.İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), 3- 5 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenen IFTE’ye (Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarı) katıldı. İstanbul ...
İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Kurulu’nda  Başkan Kerem Özdemir güven tazeledi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen olağan kurulda TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi İskenderun Temsilciliği Kerem Özdemir’i  tekrardan başkan ...
İskenderun Kaymakamlığı ve İskenderun Belediyesi iş birliğinde ‘Çevremizi Temiz Tutalım, İskenderun’umuza Sahip Çıkalım’ kampanyası başlatıldı. 6 Şubat depreminin izlerinin silinmeye çalışıldığı İskenderun’da başlatılan çevre kampanyasında Belediye Başkanı, Kaymakam, İlçe Milli Eğitim ...

Copyright © 2013. Tüm Hakları saklıdır.