SON DAKİKA
Mega Haber
Takip Et!
1 Haziran 2022

İGC’den Siyasi Partilere İadeyi Ziyaret

Facebook'ta Paylaş
Twitter
B R K
İGC’den Siyasi Partilere İadeyi Ziyaret

Gündem - 1 Haziran 2022 13:33

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri  Siyasi Partileri iadeyi ziyaret gerçekleştirdiler. İlk ziyaretini MHP ilçe Baştanı Turan Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştiren Gazeteciler cemiyeti yönetimi burada genel konuların sohbetini gerçekleştirdiler. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, daha önce bizlere yaptığınız ziyaretler nedeniyle sizlere teşekkür ediyoruz. Bizlerde sizlere yönetim kurulu olarak İadeyi ziyaret gerçekleştirmek istedik dedi.

İlçe Başkanı Turan Bozkurt yapılan Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bölgemizin sesi sizlersizin her süreçte bizlerin seslerini halkımızla buluşturuyorsunuz bu konuda sizlere teşekkür ederim dedi.

Yapılan ziyarette Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu da hazır bulundu.

Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri daha sonra ise CHP ilçe teşkilatına gerçekleştirildi. İadeyi ziyaret programında Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nun yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ta hazır bulundu.

İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu iadeyi ziyaret eden gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımızın da bizlerin yanında olması güzel bir tesadüf oldu dedi.

Başkan Diyap Atar ise göreve geldikten sonra bizleri ziyaret eden tüm siyasi partilerimize iadeyi ziyaret gerçekleştiriyoruz. Bugün de sizleri ziyaret etmek istedik dedi.

Hatay Büyükşehir belediye Başkanı Lütfü Savaş’ta Gazeteciler Cemiyeti yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Barın ve Yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti başkanı Diyap Atar ve yönetimi burada ülke siyasetiyle ilgili sohbet gerçekleştirdiler.

Başkan Barın, yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Cemiyet Başkanı Atar ise; ‘Tüm siyasi partilere aynı mesafede duruyoruz ve sesinizi her zaman duyurmaya çalışıyoruz’ dedi.

Son olarak İskenderun Ak Parti İlçe Yönetimine iadeyi ziyaret gerçekleştiren Gazeteciler Cemiyeti yönetimi burada İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve yönetimi tarafından karşılandı. Başkan Güven bugün bizleri teşkilat binamızda ziyaret eden İskenderun Gazeteciler cemiyetimize teşekkür ediyoruz dedi.

Başkan Diyap Atar ise tüm siyasi partilerimizi ziyaret etmeye gayret gösteriyoruz, ev sahipliğinizden dolayı sizleri kutluyorum dedi.

Rss

Okuyucu Yorumları

Toplam 0 yorum yapıldı.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne ve İskenderun halk toplantılarında vatandaşlar ve esnaf tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Savaş, İskenderun’un Bekbele ve Denizciler Mahallesi ile Defne ilçesine bağlı ...
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci Lisbon Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri ile Porto Yüksek Mühendislik Enstitüsü Pretensa Müdürünü ağırladı. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ...
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, önceliklerinin tüm depremzede hemşerilerini konut sahibi yapmak olduğunu söyledi. İskenderun Cebike TOKİ konutları sakinleri ile iftar buluşması gerçekleştiren Öntürk’e, Cumhur İttifakı İskenderun ...
Yapılacak yerel seçimler öncesi Antakya’da Hatay Akademik Mesleki Odaları Koordinasyon Kurulunu (HAMOK) ziyaret eden HBB Başkanı Savaş, ardından yeni Hatay Barosu Başkanı Erhan Nizamoğlu, eski Baro Başkanı Cihat Açıkalın ve ...
Hak İş Konfederasyonu Hatay İl Başkanı ve Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Öz Çelik İş Sendikası Mali Sekreteri Veysel Yayla, Şube Teşkilat Sekreteri Rıfat Yılmaz ve Rıfat ...
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dudoğlu, İskenderun Mozaik Kadın Derneğini ziyaret ederek projelerini anlattı ve CHP’ye destek istedi. CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu’nun beraberinde CHP Hatay ...

Copyright © 2013. Tüm Hakları saklıdır.