SON DAKİKA
Mega Haber
Takip Et!
22 Ocak 2022

ATSİAD Yeni Başkanı Mithat Ceritbinmez’i Coşkuyla Karşıladı

Facebook'ta Paylaş
Twitter
B R K
ATSİAD Yeni Başkanı Mithat Ceritbinmez’i Coşkuyla Karşıladı

Gündem - 22 Ocak 2022 14:11

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği (ATSİAD) olağan genel kurulu yapıldı. Gerçekleştirilen genel kurulda başkanlığa iş dünyasının saygın ve karizmatik simalarından Edip Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez getirildi.

Ticaret hayatında bir çok işin öncüsü olmuş, yürüttüğü işleri markaya dönüştürmüş, daha 30’lu yaşlarda bile iş hayatında zirveye çıkmış bir isim olan iş insanı Mithat Ceritbinmez, uzun zamandır ATSİAD Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu. ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz’ın görev süresinin dolması sonrası, bayrağı Mithat Ceritbinmez devraldı. Projelerle dolu bir başkanlık dönemi geçiren Yusuf Yılmaz, ‘Onursal Başkan’ olarak hizmetlerine devam edecek.

Engin dünya görüşü, entelektüel birikimi ve yüksek enerjisiyle iş yaşamında sürekli yenilenmeyi ilke edinen, teknoloji ağırlıklı yatırım kararları alan iş insanı Ceritbinmez, girişimci vizyonunu sanayi ve sosyal sorumluluk alanlarına taşıdı.

ATSİAD’ın yeni Başkanı Mithat Ceritbinmez, olağan genel kurulda yaptığı konuşmasında, “Yepyeni bir dönem başlıyor. Pandemi süreci zorlu geçti. Umarız yeni dönemde koronadan uzak, başarılı bir üç yıllık süreci hep birlikte yaşayacağımıza inanıyorum. ATSİAD’taki bu güzel birlikteliğin artarak devam etmesini diliyorum. Geçen dönem başkanımız Yusuf Yılmaz abim özverili ve fedakarlıklarla dolu bir yönetim anlayışı sergiledi. Yusuf Yılmaz ağabeyimiz sağ olsun bizleri kırmadı ve kendilerinden Onursal Başkan olarak tecrübelerinden istifade edeceğiz. Ekonomik işbirliği anlamında genele yayacağımız çok güzel projelerimiz var. Bu projeleri zaman içerisinde gündeme taşıyıp birer birer hayata geçireceğiz. Yoğun katılımızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde görüş ortaya koydu.

Yönetim Kurulu Asil Listesi:

Mithat Ceritbinmez başkanlığındaki ATSİAD Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Haşim Sağır, Nebil Tabaş, Mehmet Parlar, Mehmet Ali Bulut, Sedat Yıldız, Şükrü Sayılan, Kazım Yıldız, Hüseyin Coşkun, Cemal Saçan ve Yusuf Belli.

Yönetim Kurulu Yedek Listesi:

Tuncay Paşaoğlu, Bülent Kırmızıoğlu, Fedai Zorlu, Mustafa Ağır, George Sayek, Pınar Ceritbinmez, Bedriye Ulutaş, Ümit Akbaş, Faris Nas, Hasan Uygun ve Ahmet Keskin.

Denetim Kurulu Asil Listesi: Salim Köybaşı, Ali Uz ve Mehmet Ali Çapar.

Denetim Kurulu Yedek: Özgür Yılmaz, Semire Cirdi ve Metin Çakıcı.

Mithat Ceritbinmez başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştiren  ATSİAD’ın yeni yönetimi şu görevlendirmelerde bulundu:

Başkan: Mithat Ceritbinmez.

Başkan Yardımcısı: Haşim Sağır.

Başkan Yardımcısı: Nebil Tabaş.

Genel Sekreter: Şükrü Sayılan.

Muhasip Üye: Cemal Saçan.

PORTRE:

Yenilikçi ve dinamik bakış açısıyla genç neslin ilham kaynağı olan Edip Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez, iş dünyasının en başarılı ve etkin isimlerin başında geliyor.

İş hayatında mükemmelliğe ve ekip çalışmasına önem veren iş insanı Ceritbinmez, dost canlısı olmasının yanı sıra ahde vefayı hayatının merkezine koyan kişiliği, cesareti, engin bilgi birikimi ve vizyonuyla önemli bir değer.

Durmak bilmeden çalışmayı şiar edinmiş olması, samimi yaklaşımı, iş ve sosyal hayatta toplum yararına olan her konuda gösterdiği çabalar takdire şayan.

Yüksek çalışma temposunun yanı sıra ismi her zaman centilmenliği, vakur duruşuna çok yakışan özenli giyimi, renkli sohbeti ve kadim dostluklarıyla tanınıyor.

Rss

Okuyucu Yorumları

Toplam 0 yorum yapıldı.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Yönetimi, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. ARİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ağır burada yaptığı açıklamada, “Başkanımı öncelikle tebrik ediyorum. ...
Başkan Mehmet Dönmez'in talebelerinden oluşan İskenderun Belediyesi Kız Hentbol takımı Turnuvanın ilk maçını kazanarak gözünü Türkiye şampiyonasına dikti. Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından 20-25 Nisan tarihleri arasında Mersin'de düzenlenen Türkiye Hentbol küçük ...
Jeolog ve deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde İskenderun'a geldi 'İskenderun'un Depremselliği ve Deprem Dirençli İskenderun' konulu sunumuyla özellikle bölgemizi etkileyen fay haritalarını, fayların ...
31 Mart yerel seçilerinden sonra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olan Cumhur ittifakının Adayı Mehmet Öntürk’e İskenderun gazeteciler cemiyetinden hayırlı olsun ziyareti. Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu ve gazetecilerin ziyaret ...
‘Göreve gelir gelmez çalışmaya başlayacağız’ İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, kendisi çalışmaya başladı. İş makinesini kendi kullanan Başkan Dönmez, her projeyi de kendisi takip ediyor. Yıllardır Lojistik sektöründe olduğu için bu işlere ...
64 bilardocunun mücadele vereceği ‘Longoni Türkiye Pool Turnuvası’ İskenderun’da başladı. 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı ertelenen ‘Longoni Türkiye Pool Turnuvası’ İskenderun Lion Bilardo Salonu’nda gerçekleştiriliyor. ‘Longoni Türkiye Pool’ turunun ...

Copyright © 2013. Tüm Hakları saklıdır.