Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü nedeniyle, 10 Nisan Polis Haftasını kutlayan Belen İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri, ilçelerinde yangından zarar gören ormanlık alanında anlamlı bir etkinliğe imza atarak, fidan dikme proğramında bir araya geldi. Müftüler yolunda gerçekleşen proğrama Belen İlçe Emniyet Müdürü Volkan Aşgın, emniyet mensupları ve aileleri katıldı.
İskenderun CHP meclis üyesi iş insanı Mehmet Fatin Bereketoğlu Arsuz Belediye Başkanlığı için Aday Adaylık dosyasını CHP Arsuz İlçe Başkanlığına teslim ederek resmi müracaatını gerçekleştirdi.
31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde ...
İskenderun'lu iş insanı Mustafa Yayla, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den İskenderun Belediye Başkanlığı için resmi adaylığını yaptı.
Şehir plancısı olan, aynı zamanda turizm, reklam ve inşaat alanında ticari faaliyet ...
AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Ulaştırma Bakanlığı Alt Yapı Genel Müdürü Yalçın Eyigün, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte meteorolojinin turuncu alarmı ile ...
Hatay Büyükşehir Belediyesi Hassa ve İskenderun ilçelerini Amanos dağları üzerinden birbirine bağlayacak yeni bir yolun çalışmalarına başladı.
HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Hassa ile İskenderun ilçelerini birbirine bağlayarak iki ...
İskenderun’da ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ münasebetiyle İskenderun Kaymakamlığı uhdesinde, İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından karanfil dağıtımı gerçekleştirildi.
“Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” sebebiyle ‘şiddetin ...
CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı olarak yola çıkan İş adamı Mustafa Yayla basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Şehir planlaması alanında çalışmalar yapan ve inşaat, turizm gibi alanlarda iş tecrübesi ...