SON DAKİKA
Mega Haber
Takip Et!
2 Nisan 2021

Başkan Gül Hizmet Sürecini Değerlendirdi

Facebook'ta Paylaş
Twitter
B R K
Başkan Gül Hizmet Sürecini Değerlendirdi

Gündem - 2 Nisan 2021 12:50

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, 31 Mart 2019 yılında göreve geldiği günden beri geçen 2 yıllık süreci değerlendirdi. 

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları değerlendirerek, Belenli hemşerilerine şöyle seslendi; “Bugün itibariyle 31 Mart 2019 Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri neticesinde sizlerin tercih ve destekleri sonucunda seçildiğim Belen Belediye Başkanlığı görevinde, iki yılı geride bırakmış bulunmaktayım.

Kıymetli hemşerilerim;

“Sen İste Belen” diyerek çıktığımız uzun soluklu maratonda, 31 Mart 2019 tarihinde Rabbimin nasibi ve sizlerin teveccühü ile emaneti devralmamızın üzerinden iki yıl geçti.

Bu iki yıllık süre içerisinde sizlere seçim döneminde ne vaat etmiş isek bunları gerçekleştirmenin gayreti içerisinde olduk.

Bu şehre hizmet için “Samimiyet” lazım, fiziksel değişimi gerçekleştirmek samimiyetin tesisi ile olur diyerek, seçim çalışmalarımızı yürütmüş ve bu şiarla seçimden galip çıkmış ve bu sözlerimizin gereğini yaparak hizmete başlamıştık.

Görevdeki iki yılımızı içerisinde yaşadığımız sorunların ve sıkıntıların büyüklüğün bahanesine sığınarak değil, bize verdiğimiz görevin önemini, sorumluluğun büyüklüğünü bilerek çok çalıştık.

Şahsım, Belediye Meclis Üyelerim ve belediye personelimizle el ele vererek Belen’i her alanda daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çaba sarf edip, gayret gösterdik.

Geride bıraktığımız iki yıllık süre içerisinde hepimizin çok önemsediğine inandığım, ilçemizin tarihi kimliğini yaşatma ve kültürel mirasımızı gelecek kuşaklara aktarma adına birçok çalışmayı hayata geçirdik. Sadece hürmet ederek değil beraberinde hizmet ederek, iki yılımızı geride bıraktık.

Kıymetli Hemşerilerim;

Önümüzdeki görev süremiz içerisinde de aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Belen Belediyesi olarak güçlü bir şekilde yatırımlarına devam edecek ve bizlerde şehrimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.

Geride bıraktığımız iki yıllık görev süremizde şehrimizin eksik olan alt yapı çalışmalarını tamamlayarak, gerekli fiziksel üst yapı çalışmalarını hızla yapıyoruz. Belediyemizin bütçesini ve kaynaklarını kılı kırk yararak hesaplıyor ve en doğru şekilde değerlendiriyoruz.

İki yıl içinde yaptığımız tüm çalışmalarda, hayata geçirmeyi başardığımız tüm projelerde, Belediyemize kazandırdığımız araçlar, iş makineleri ve her türlü demirbaşın alımında bir kuruş kredi kullanmadık ve Belediyemizi hiç borçlandırmadık. Kendi kaynaklarımız, Büyükşehrimizin imkanları ve Cumhur İttifakı Milletvekillerimizin çabası, gayreti ve mücadelesi ile hükümetimizin imkanlarını Belen ilçemize taşıyarak gerçekleştirdik.

Kıymetli Hemşerilerim;

Bizler iki yılın sonunda ilk günkü aşk ve heyecanla Belen’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerden eksik etmediğiniz duaları ve desteği önümüzdeki günlerde de görmeyi arzu ediyorum.

Bir yılı aşkın bir zamandan beri, tüm dünyayı etkileyen küresel bir değişimin içerisineyiz. Sağlığın ve özgürlüğün değerinin öne çıktığı, yaşamın kıymetinin daha iyi anlaşıldığı bu dönemde yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun pekiştiğini görmek bizleri ziyadesi ile memnun etmektedir. Destekleriniz ve dualarınızla bu kötü günleri de geride bırakarak yine eskisi gibi samimiyetle kucaklaşacağımız, sağlık ve esenlik dolu nice günleri getirecektir.

Sağlık, huzur, samimiyet ve mutluluk ile geçireceğimiz yarınları birlikte yaşamak dileğiyle, tüm hemşerilerimi saygı, sevgi ve muhabbetlerimle selamlıyorum.

????????????????????????????????????
Rss

Okuyucu Yorumları

Toplam 0 yorum yapıldı.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne ve İskenderun halk toplantılarında vatandaşlar ve esnaf tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Savaş, İskenderun’un Bekbele ve Denizciler Mahallesi ile Defne ilçesine bağlı ...
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci Lisbon Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri ile Porto Yüksek Mühendislik Enstitüsü Pretensa Müdürünü ağırladı. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ...
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, önceliklerinin tüm depremzede hemşerilerini konut sahibi yapmak olduğunu söyledi. İskenderun Cebike TOKİ konutları sakinleri ile iftar buluşması gerçekleştiren Öntürk’e, Cumhur İttifakı İskenderun ...
Yapılacak yerel seçimler öncesi Antakya’da Hatay Akademik Mesleki Odaları Koordinasyon Kurulunu (HAMOK) ziyaret eden HBB Başkanı Savaş, ardından yeni Hatay Barosu Başkanı Erhan Nizamoğlu, eski Baro Başkanı Cihat Açıkalın ve ...
Hak İş Konfederasyonu Hatay İl Başkanı ve Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Öz Çelik İş Sendikası Mali Sekreteri Veysel Yayla, Şube Teşkilat Sekreteri Rıfat Yılmaz ve Rıfat ...
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dudoğlu, İskenderun Mozaik Kadın Derneğini ziyaret ederek projelerini anlattı ve CHP’ye destek istedi. CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu’nun beraberinde CHP Hatay ...

Copyright © 2013. Tüm Hakları saklıdır.