DSP Genel Başkanından İGC’ye Ziyaret

DSP Genel Başkanından İGC’ye Ziyaret

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, beraberinde Hatay İl Başkanı Ali Kaya, İskenderun İlçe Başkanı Michael Yuhanna James Aşkar, Belen İlçe Başkanı Maria Aşkar ve diğer partililer olmak üzere İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ni ziyaret etti.

Partilerinin Hatay İl Kongresine katılmak üzere ilimize gelen DSP Lideri, buradaki nezaket ziyaretleri çerçevesinde İGC’yi de ziyaret etti. İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli tarafından karşılanan Genel Başkan Aksakal, burada yerel medyanın sıkıntıları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Aksakal, sıkıntılar ve bunların çözümü hakkında yapılan girişimlerin takipçisi olacağını ve her türlü yardımı yapacaklarını kaydetti.

Gerçekleşecek il kongresi öncesinde moral ve motivasyonunu yükseltmek için İskenderun’a özel bir ziyaret gerçekleştirdiklerini kaydeden DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, oluşan yönetimin başarılı sonuçlar alacağına inandığını da kaydetti.

İl Kongresini özellikle İskenderun’da yapmayı planlayarak, burada tek amacın ‘İskenderun il olmalıdır’ sözünü bu şekilde ispatlayabilmek olduğunu kaydeden Aksakal; “Hiçbir il kongresi bir ilçede gerçekleşmez. Biz bir ilke imza attık. Umarım ve dilerim yaptığımız bu girişim faydalı sonuçlara vesile olacaktır” dedi.

https://www.megamedya.org/2021/06/28/dsp-genel-baskanindan-igcye-ziyaret/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat