Güvenli İş – Güvenli Gelecek İstişaresi

Güvenli İş – Güvenli Gelecek İstişaresi

İş Sağlığı ve Güvenliği’nin Geliştirilmesi Programı kapsamında İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından yürütülen Güvenli İş Güvenli Gelecek simli AB Hibe projesinin 2’nci komisyon toplantısı Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Toplantı Salonu’nda düzenlendi.
Toplantıda; AB Projesi İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Hibe Programı kapsamında hayata geçirilen ‘Güvenli İş, Güvenli Gelecek’ projesi ele alınarak, mesleki eğitim ve istihdama yönelik detaylar analiz edildi.
İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, İskenderun Özçelik-İş Sendikası’nın da desteklediği proje toplantısına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı, İTSO Başkan Vekili Muhsin Yeter ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Yanmaz, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, esnaf ve mesleki oda başkanları ile sektörün paydaşları olan diğer ilgili/yetkili kurum temsilcileri katıldı.

https://www.megamedya.org/2021/06/23/guvenli-is-guvenli-gelecek-istisaresi-2/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat