Başkan Tosyalı, Yaşlı ve Özel Bireyler ile Buluştu

Başkan Tosyalı, Yaşlı ve Özel Bireyler ile Buluştu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, engelli ve yaşlı vatandaşlar ile bir araya geldi.

Belediye 3’nolu sosyal tesislerinde düzenlenen programa AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman ile birlikte yaşlı ve engelli vatandaşlar aileleri katıldı.

Düzenlenen kahvaltılı programda konukları ile bir süre sohbet eden Başkan Fatih Tosyalı,”Özel bireylerimizle Belediyemiz ve İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürlüğü organizasyonu ile birlikte düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programında bir araya geldik. Pandemi döneminde bakımevinde sıkılan yaşlılarımıza ve özel bireylerimizin keyifli bir gün geçirmelerini istedik. Belediye olarak yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Düzenlenen kahvaltılı programın ardından bakımevi sakinleri ve engelli bireyler İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen tekne turuna katıldılar.

Teknede yapılan müzik yayınıyla birlikte keyifli vakit geçiren özel bireyler, şarkılara eşlik ettiler, çiftetelli oynadılar. Özel bireyler ve bakımevi sakinleri Başkan Tosyalı ’ya gezi için teşekkür ettiler.

Başkan Tosyalı, engelli kardeşlerimiz ne zaman isterlerse her zaman tekne gezisi başta olmak üzere her türlü aktivite için hazır olduklarını söyledi. Unutulmaz bir gün yaşayan özel bireylere tekne gezintisi sırasında İskenderun Belediyesi tarafından ikramda da bulunuldu.

https://www.megamedya.org/2021/06/21/baskan-tosyali-yasli-ve-ozel-bireyler-ile-bulustu/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat