İSTE Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Yeni Yerinde

İSTE Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Yeni Yerinde

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi merkez yerleşkede yeni yerinde faaliyetlerini sürdürecek.
Kaynakların etkin kullanımı hususunda azami özen gösteren İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi merkez yerleşkede yeni yerinde faaliyetlerini sürdürecek. Daha önce yemekhane olarak hizmet veren ve bir süredir atıl olan alan kullanıma kazandırılarak Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin yeni yerleşim yeri oldu. Açılış töreni 4 Haziran Cuma günü İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Meltem Eken, Prof. Dr. Mustafa Yüksek, Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu, İSTE Senato Üyeleri ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi personelinin katılımıyla gerçekleşti.
Açılış töreninde konuşan İSTE Rektör Yardımcısı ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu “Çok az bir maliyetle alanın faaliyete geçirilmesinde büyük özveri gösteren Rektörümüz Prof. Dr. Tolga Depci’ye teşekkür ediyorum. Sayın Rektörümüz gençliği, dinamikliği ve enerjisiyle tüm süreçlerin hızlıca çözülmesinde etkin bir rol oynuyor. Beş bölümden dördünde öğrenci kabul eden fakültemiz ülke geleceği için olanaklar sağlayan bir fakülte. Tüm personelimize bu zamana kadar ki emekleri için teşekkür ediyorum, emek vermeye devam edeceklerinden de eminim. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz” dedi.
İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ise açılış konuşmasında binanın hizmete girmesinde emeği olan herkese teşekkür ederek konuşmasını şu sözlerle sürdürdü “Uzun zamandır planladığımız projemizi hayata geçirmek sonunda kısmet oldu. Amacımız yeni binalar inşa etmek değil mevcut binalarımızdan maksimum düzeyde faydalanmak, bu binalarda ölü alan bırakmamaktır. Kaynakların etkin kullanımı bunu gerektirir. Yeni alan üniversitemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Açılış konuşmasında Rektör Depci, geçtiğimiz günlerde İSTE’nin aldığı İnsansız Hava Aracı Eğitim Kuruluşu Yetki Belgesinin alınmasında emeği geçen Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesine, İskenderun Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne ve İSTE Sürekli Eğitim Merkezine yetki belgesinin birer nüshasını takdim etti. Açılış töreni kurdele kesimi ve kokteyl ile devam etti.

https://www.megamedya.org/2021/06/07/iste-havacilik-ve-uzay-bilimleri-fakultesi-yeni-yerinde/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat