Kaymakam Yönden’den ‘Tam Kapanma’ Uyarısı

Kaymakam Yönden’den ‘Tam Kapanma’ Uyarısı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, bugün saat:19.00 itibariyle başlayacak olan 17 günlük tam kapanma süreci dolayısıyla vatandaşları uyardı. Temel ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla fırın, market, bakkal, kasap, manav, kuruyemişçi ve tatlıcı gibi işyerlerinin açık tutulacak olması dolayısıyla vatandaşlara ev ihtiyaçlarını panik ve israf yapmadan, kurallara uyarak temin etmelerini tavsiye eden Kaymakam Yönden, yasak günlerinde sıkı denetimler uygulanacağına dikkat çekti.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in, yasak öncesi uyarısı şöyle, “Değerli hemşerilerimiz; Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileri ve Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN takdirleriyle ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun koordinesinde 81 İlde 29 Nisan 2021 Perşembe saat:

19.00′ dan itibaren başlayıp 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat: 05.00’a kadar geçerli olmak suretiyle “Sokağa Çıkma Yasağı – Kısıtlaması uygulanacak olup, bu doğrultuda da sıkı denetimler uygulanacaktır.  Devletimiz her şartta ve her koşulda siz değerli halkımız için seferber olmakla birlikte, herhangi bir mağduriyete mahal vermemek için de azami gayret gösterdiği aşikardır. Bu doğrultuda planlı bir şekilde, rehavete kapılmadan, panik ve israf yapmadan evinizin ihtiyaçlarını temin etmeli ve maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarından kesinlikle taviz vermemelisiniz. Netice itibariyle, genel kamu düzeni / işleyişi aksamadan devam etmektedir” dedi.

https://www.megamedya.org/2021/04/29/kaymakam-yondenden-tam-kapanma-uyarisi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat