Hatay Barosu 80 Baro İle Birlikte!

Hatay Barosu 80 Baro İle Birlikte!

Hatay Barosu Başkan yardımcısı ve İskenderun temsilcisi Av Sevinç Çakıcı ile Baro yönetim kurulu üyesi Av. Hüseyin Derin, Mega Medya Grubuna nezaket ziyaretinde bulundular. 
Mega Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı tarafından karşılanan Baro temsilcileri yerel ve genel gündem, baro seçim süreci, Korona virüs sürecinin adli sürece etkileri ve avukatlara yansıması gibi konularda karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.
Baro temsilcileri Av. Sevinç Çakıcı ve Av. Hüseyin Derin’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Mega Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı hoş sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek başarı dileklerini iletti. 
Av. Sevinç Çakıcı ve Av. Hüseyin Derin de Pandemi sürecinde adli işlemlerin zorunlu olarak durduğunu hatırlatarak 15 Haziran’dan sonra yeni tedbirler kapsamında normale dönüşü beklediklerini belirttiler.  TBB seçim sistemi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyen Hatay barosu temsilcileri, konuyla ilgili olarak Hükümet yetkilileri tarafından meclise getirilmesi düşünülen yeni yasa değişikliği taslağının Demokrasinin olmazsa olmazı Avukatların çatısı olan Barolara müdahaleyi ve bölüp küçültmeyi amaçladığına vurgu yaparak, demokratik olmadığı gerekçesiyle desteklemediklerini ifade ettiler. Türkiye genelinde 80 Baro ile birlikte hareket ettiklerini söyleyen Hatay Barosu temsilcileri Av. Sevinç Çakıcı ve Av. Hüseyin Derin, Mega Medya Grubu’nu tarafsız ve sorumlu yayıncılık anlayışından dolayı tebrik ederek samimi ev sahipliği için teşekkür ettiler.

https://www.megamedya.org/2020/06/10/hatay-barosu-80-baro-ile-birlikte/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat