Başkan Tosyalı: ‘İskenderun’un İl Olmasını İstiyoruz’

Başkan Tosyalı: ‘İskenderun’un İl Olmasını İstiyoruz’

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye Kültür Sarayında düzenlediği basın toplantısında, İskenderun Belediyesinin 2 yıllık çalışmaları, faaliyetleri ve projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Göreve başladıkları ilk günden bugüne kadar İskenderun halkına en iyi hizmeti götürme noktasında gece-gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Belediye yönetiminde 2. yılımızı tamamlamış bulunmaktayız. Kentimizin sorunlarını ihtiyaçlarını belirlerken muhtarlarımızın, odalarımızın, siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın görüş öneri ve düşüncelerini dinledik. Kamu kurum ve kuruluşlarımız sürekli iletişim halinde olduk” dedi.

“Yol medeniyettir” anlayışı ile 45 mahallede ihtiyaç olan tüm bölgelerde yaklaşık 96 KM sıcak asfaltı hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Ayrıca kentimizde ihtiyaç olan yerlerde dekoratif kaldırım taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. 55 Bin metre kare dekoratif parke taşı ile beraber bunun yanında kilitli parke, andezit döşeme çalışmalarımız da aralıksız sürüyor. Şehrimizin daha güzel daha konforlu yollara ve kavuşması için çalışmalarımız artarak devam edecek “diye konuştu.

Belediye olarak çevreye ve yeşile önem verdiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından 7 yeni park daha yaptık. Böylede park sayımız 126’ya çıktı. Kent genelinde tüm yeşil alanlarda, parklarda ve refüjlerde bakım, ağaçlandırma , peyzaj, çiçeklendirme ,budama çalışmalarımız devam ediyor. Bu çerçevede 250 Bin fidanı toprak ile buluşturduk” diye konuştu.

https://www.megamedya.org/2021/04/27/baskan-tosyali-iskenderunun-il-olmasini-istiyoruz/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat