İskenderun Belediye Meclisi Toplandı

İskenderun Belediye Meclisi Toplandı

İskenderun Belediye Meclisi, normalleşme süreci ile birlikte ilk kez toplandı.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı başkanlığında toplanan mecliste, belediye meclis üyeleri, maskeli olarak sosyal mesafe düzenine ve kurallara uygun olarak yerlerine oturdu.
Meclis salonunda yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, meclis üyeleri ile yeniden yüz yüze görüşmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Covid-19 pandemisi sebebiyle ilçenin, şehrin, ülkenin ve tüm dünyanın bu konuya kilitlendiğine dikkat çeken Başkan Tosyalı, koronavirüs ile mücadele sürecinin başarıyla yürütüldüğüne vurgu yaptı.
Bunun yanı sıra sağlık camiası, vefa sosyal destek grubu ve kamu kurum ve kuruluşlar ile işbirliği halinde özverili bir şekilde yapılan gayretleri çalışmaların bugünlere gelinmesinde büyük payı olduğunun altını çizen Başkan Tosyalı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Koordinasyon içinde gösterdiği çalışmalardan dolayı tüm ekip arkadaşlarımıza ve kamu kurum ve kuruluşların çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Yaşadığımız dönem ve bugün geldiğimiz noktayı düşündüğümüzde ortaya konulan özverinin kıymetini çok daha iyi anlıyoruz.
Biz de belediye olarak süreci, başta pazar yerlerimiz olmak üzere tüm toplu alanların temizliğinden sunduğumuz dezenfeksiyon imkânlarına, maske üretim ve dağıtımından sağlık çalışanlarımıza verdiğimiz desteklere kadar her alanda başarılı yürüttük. İskenderunlu hemşerilerimiz de salgına karşı kurallara uyarak sürece destek verdi. Tüm bunların nihayetinde bugün karşı karşıyayız.
Tehlike henüz tam anlamıyla geçmiş değil. Bu nedenle belki sarılamadık, bu nedenle belki maske ve sosyal mesafe ile bir araya geldik ama tehdide karşı hassasiyetimiz bu şekilde devam ettiği sürece, mesafelerin ortadan kalkacağı günler çok uzak değil.”
Açılış konuşmasının ardından meclis gündemindeki maddeler görüşüldü.

https://www.megamedya.org/2020/06/10/iskenderun-belediye-meclisi-toplandi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat