Selami Şahin’den Hatay Turizm Ormanına Destek

Selami Şahin’den Hatay Turizm Ormanına Destek

Hatay orman yangınlarında, 372 hektar alanda ormanlar kül oldu. Milyonlarca ağaç yok oldu, binlerce canlı yaşamını yitirdi. Türkiye’nin önde gelen 17 turizm sivil toplum kuruluşu öncülüğünde ‘Hatay Turizm Ormanı’ kuruluyor. Hemşerimiz, efsane sanatçı Selami Şahin’in konuk olacağı “55. Sanat Yılında Selami Şahin, Doğa ve Turizm Ormanı” İnstagram canlı yayın moderatörü Cafer Türkseven’in söyleşi programına 8 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 21.00’de davetlisiniz.

Müzisyen Selami Şahin, “Şimdi daha yeşil bir Dünya için Hatay Turizm Ormanı kurulmasına ve doğa bilincinin gelişmesine tam destek veriyorum. Birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok! Geleceğe hep birlikte nefes olacağız.” dedi. Canlı yayını izlemek için İnstagramda: @turizmakademisyenleridernegi sayfasını takibe alabilirsiniz.  

Türkiye’de 81 İl Temsilciliği bulunan Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER), haftanın 3 günü İnstagram’da “Hatay Turizm Ormanı” canlı yayın programlarına; ülkemizin ünlü sanatçıları, iş dünyası ve önde gelen sivil toplum kuruluşları yöneticileri ile akademisyenleri konuk alarak, tanıtım farkındalığına devam ediyor. TUADER, önceki haftalarda; MasterChef Türkiye Jüri Üyesi Somer Sivrioğlu, Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi başarıyla temsil eden Sanatçı Pınar Ayhan, TUREB Başkanı Suat Tural, POYD Başkanı Ülkay Atmaca, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Yeliz Gül Ege (Ek:1-2-3) vb. isimlerle yaptığı söyleşileri TUADER Youtube sayfasında da yayınlıyor. 2021 yılında Hatay’a 100.000 adet ağaç fidan bağışı için tüm Türkiye’ye ve doğaseverlere sesleniliyor, herkesin desteği bekleniliyor.

Türkiye’de star sanatçıların % 90’ı Selami Şahin’in ölümsüz şarkılarını ve bestelerini 55 yıldır sahnelerde okuyor. Gönüllerimizde taht kuran, Selami Şahin’e her türde besteleri nasıl yaptığının sırrı, hayatı, unutulmaz anıları, müzikle geçen yılları, hayalleri konuşulacak. Doğa ve Hatay Turizm Ormanı projesi keyifli bir söyleşi ile İnstagramda evlerinize misafir olunacak.

Moderatör ve Turizm Akademisyenleri Derneği Genel Koordinatörü Cafer Türkseven açıklamasında: “Sayısız müzik ve sanat ödülleri sahibi, müzisyen Selami Şahin’in şarkıları, besteleri, söz yazarlığı, yönetmenliği, aktörlüğü ve hayatını konuşacağız. Selami Şahin’e ait şarkıları ve besteleri, repertuarlarına alıp sahnelerde yıllarca okuyan: Zeki Müren, Emel Sayın, Nilüfer, İbrahim Tatlıses, Coşkun Sabah, Tanju Okan, Bülent Ersoy, Sezen Aksu, Aşkın Nur Yengi, Nil Burak, Salim Dündar, Ferdi Özbeğen, Ümit Besen, Kibariye, Ebru Gündeş, Gönül Akkor, Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Yaşar Özel, Zerrin Özer, Işın Karaca, Burcu Güneş, Işıl Yücesoy, Baha, Emre Altuğ ve yüzlerce sanatçıya; beste pınarı olmayı nasıl başardığını? soracağımız, canlı yayın programını konser tadında evlerimizde izleyeceğiz.” dedi.                                                                                                                 

Daha Yeşil Bir Türkiye İçin! Sizin de Dikili Ağacınız Olsun,
O da Hatay Turizm Ormanında Olsun.

TURİZM ORMANI yazıp 2026’ya SMS gönderin 20 TL’ye dikili 2 ağacınız olsun!

    Baki saygı, sevgi, selamlar.

Cafer Türkseven

Turizm Akademisyenleri Derneği Genel Koordinatörü                                                                                                         

www.tuader.org

https://www.megamedya.org/2021/04/08/selami-sahinden-hatay-turizm-ormanina-destek/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat