Erzin OSB’ye Yerinde İnceleme

Erzin OSB’ye Yerinde İnceleme

Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu ve MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Ali Özyurt ile birlikte, 2018 yılı Kasım ayında temeli atılan Erzin OSB’de incelemelerde bulundu.

AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ve Abdulkadir Özel, Erzin Kaymakamı Osman Demir, İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu ve Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Muhteşem Vural’ın eşlik ettiği inceleme gezisinde Vali Doğan,  375 hektar alana sahip olan ve yaklaşık 18 bin kişiye istihdam sağlayacak olan OSB’nin Erzin’i hem kalkındıracağını, hem ilçeye, hem de Hatay’a değer katacağını söyledi.

Heyet, sorumlu inşaat firması yetkililerinin katıldığı kısa bir brifing ile devam eden çalışmalar ve gelinen son nokta hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Erzin OSB inşaat alanını gezen Vali Doğan, milletvekilleri ve belediye başkanları burada sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

2009 yılında tüzel kişilik kazanan Erzin OSB’nin imar planı ve altyapı projeleri tamamlanarak genişleme alanı ile birlikte toplamda onaylanan 3.750.000 m2’lik alan yatırım yapmak isteyen sanayicilerimize ön tahsisi yapıldı. Erzin OSB’nin yaklaşık 15.000 kişiye istihdam imkanı oluşturması bekleniyor.

https://www.megamedya.org/2021/04/06/erzin-osbye-yerinde-inceleme/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat