İTSO Yönetimi Dinamik Denetimde

İTSO Yönetimi Dinamik Denetimde

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran ve Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Özyurt, şehir merkezinde Dinamik Denetim süreci ile ilgili esnafları ziyaret ederek bilgilendirdiler.
Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında   Kasım ayı sonu itibaren uygulanmakta olan ilave tedbirlerle birlikte salgının seyrinde (vaka ve hasta) sayılarında ülke genelinde ciddi bir düşüş yaşanmış olmakla birlikte bazı illerimizde halen yüksek ya da çok yüksek risk grubunda yer alması sebebiyle ülke genelinde Dinamik Denetimler aralıksız devam ediyor.
İçişleri Bakanlığı  İl Salgın Denetim Merkezinde başlatılan Dinamik Denetimler kapsamında, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası da duyarlı hareket ederek, esnaf ve üyeleri ziyaret ederek, maske, mesafe, temizlik temel prensipleri başta olmak üzere kurallara uymanın toplumsal bir sorumluluk olduğu bilgileri bir kez daha hatırlatıldı.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter ise, maske, mesafe, temizlik, hijyen konusunda esnafların dikkatini çekerek, “Hep birlikte kurallara uyulalım. Sağlıkla kalalım. Hatay için el birliği ile hareket edelim, kurallara uyalım, uymayanları uyaralım ” dedi.
İskenderun Esnafları ise İTSO Yönetimine duyarlılıklarından dolayı teşekkür edip, kurallara uyduklarını ve gelen müşterileri de uyardıklarını belirterek, sağlık için el birliği ile mücadele edilmesi gerektiğine vurgu yaptılar.

https://www.megamedya.org/2021/03/26/itso-yonetimi-dinamik-denetimle-ilgili-esnaflari-bilgilendirdi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat