Vali Doğan’dan İskenderunspor’a Tam Destek

Vali Doğan’dan İskenderunspor’a Tam Destek

Hatay Valisi Rahmi Doğan,  Misli.com 3. Lig 2. Grup temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübü’nü kendi sahasında konuk ettiği Tekirdağspor maçında tribünden destekledi.  Hatay’ı sporda da bir adım öne taşımak adına yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Vali Doğan, Hatay Stadı’nı Hatayspor’a devredip, tesis müjdesi verdikten sonra, İskenderun’a gelerek İskenderunspor maçını izledi.

Ligin 25. Hafta maçında her iki yarıda attığı müthiş gollerle Tekirdağspor’u 3-0 mağlup eden turuncu – mavili takımı, Vali Doğan’ın yanısıra İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Jandarma Komutanı Binbaşı Ferit Gül, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Antakya Ticaret Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü İl Spor Müdürü M. Cemil Şenöz, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Ferit Gündel de sahada yalnız bırakmadı.

Vali Doğan ve beraberindeki heyetin İskenderunspor’a şans getirdiği maçta, turuncu mavili takımın gollerini 34. Dakikada Abdurrahman Kuyucu, 68. Dakika Nureddin Ersoy ile 84. Dakika Mutlu İlengöz kaydetti. Haftayı 3 golle, 3 puan alarak kapatan İskenderunspor, puanını 34’e çıkartırken puan tablosundaki 7’nci sıradaki yerini korudu.

https://www.megamedya.org/2021/03/12/vali-dogandan-iskenderunspora-tam-destek/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat