ARİAD Sosyal Sorumluluk Projelerini Sürdürüyor

ARİAD Sosyal Sorumluluk Projelerini Sürdürüyor

Arsuz İş İnsanları Derneği yönetim kurulu Başkanı Adnan Ağır, derneğin en genç üyesi Soydan Soydaş ve yönetim kurulu üyesi Tuğba Kara ile birlikte sosyal sorumluluk projeleri kapsamında iki öğrencinin evlerini ziyaret ettiler.
Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında öğrenci Koray Kocadağ ile engelli öğrenci Sedef Sert’i ziyaret eden ARİAD Başkanı Ağır yaptığı açıklamada; “Sosyal projeler ya da daha geniş kapsamıyla sosyal sorumluluk projeleri toplum dinamiklerinin harekete geçirilmesini sağlayan, toplumsal duyarlılıkları ve dayanışmayı yansıtan etkinliklerdir. En önemli özelliği, toplumsal gereksinimlere cevap vermesi ve toplumsal yarar sağlamasıdır. Sosyal projelerin, bu hedef ve amaçları dışında başka beklentileri, örneğin bir çıkar ya da kazanç elde etme hedefi bulunmamalıdır. Bu nedenle maddi çıkar beklentisi olmayan sivil toplum örgütleri ve organizasyonlarınca gerçekleştirilen çalışmalar, en sık rastlanan sosyal sorumluluk projeleri arasındadır. Dernek olarak bizlerde bu duygu ve düşüncelerle iki öğrencimizi ziyaret ederek hediye sunumu gerçekleştirdik. Daha önce İstiklal Marşımızı ezberleyip söyleyen özel öğrenci Sedef Sert’in ağzından bir kez daha İstiklal Marşımızı dinleyip tebrik ettik. Sosyal sorumluluk projelerimiz düzenlediğimiz etkinliklerle devam edecek” şeklinde konuştu.
Arsuz İş İnsanları Derneğinin sürpriz ziyaretleriyle birlikte hoşça vakit geçiren öğrenciler, aldıkları hediyeler ve özel ilgiden dolayı büyük sevinç yaşadılar. Öğrenciler bu anlamlı ziyaretten dolayı Arsuz İş İnsanları Derneği’ne teşekkür ettiler.

https://www.megamedya.org/2020/06/04/ariad-sosyal-sorumluluk-projelerini-surduruyor/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat