Kardeşin Isınırsa, Dünya Isınır!

Kardeşin Isınırsa, Dünya Isınır!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Gençlik Merkezi ev sahipliğinde, ‘Kardeşin Isınır, Dünya Isınır’ sloganıyla düzenlenen yardım kampanyası ile toplanan malzemeleri İdlib’teki çocuklara törenle uğurladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı uhdesinde, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatları ile Türk Kızılayı işbirliği ve koordinasyonuyla ülke genelinde “Kardeşin Isınır, Dünya Isınır” mottosuyla yürütülen sosyal proje kapsamında; Suriye’nin İdlib kentinde kış mevsimini zor şartlar altında geçiren insanlara ulaştırılması hedeflenen çeşitli kıyafet ve giyim eşyaları, ayakkabı, bot, mont v. b. kışlık giyim malzemeleri İskenderun Gençlik Merkezi lojistik merkezinden gönderildi.

81 ili kapsayan yardım projesi çerçevesinde İskenderun Gençlik Merkezi lojistik merkezi olarak belirlenmiş olup, 33 ilden gelen toplam 704 yardım kolisi gençlik merkezi personelleri ve gönüllü gençler tarafından tasnif edilerek paketlendi. Çalışmaların tamamlanmasının akabinde, Türk Kızılayı Yardım Tırına yükleme çalışmalarına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden de bizzat destek verdi. Toplanan ürünler İdlib’e uğurlandı.

https://www.megamedya.org/2021/03/03/kardesin-isinirsa-dunya-isinir/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat