Türkiye’nin Muhtarları Elele Veriyor

Türkiye’nin Muhtarları Elele Veriyor

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ile Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylunun talimatıyla başlatılan ‘Türkiye Muhtarları Elele Projesi’ kapsamında Hatay’a gelen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nu Hatay’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Vali Doğan, “Sosyokültürel farklılıkları tanımak adına muhtarlarımızın farklı kültür ve yaşantıları yerinde görmelerini, anlamalarını sağlayacak olan bu projeyi muhtarlarımızın daha iyi hizmet verebilmeleri anlamında yararlı buluyorum. Hatay Valiliği olarak da üzerimize düşen neyse gereğini yaparız.” dedi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ise nazik kabullerinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek, bu projede doğu ve batı illerinde görev yapan muhtarların günlük yaşamlarında bariz farkların olmadığını, farkların sadece coğrafi ve kültürel özelliklerden kaynaklandığını görmelerini amaçladıklarını ifade etti.

https://www.megamedya.org/2021/02/19/turkiyenin-muhtarlari-elele-veriyor/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat