Başkan Tosyalı’dan Regaip Kandili Mesajı

Başkan Tosyalı’dan Regaip Kandili Mesajı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Regaip Kandili dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak tüm vatandaşların kandilini kutladı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Mübarek Üç Ayların manevi ikliminin ilk esintisi olan Regaib Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Başkan Fatih Tosyalı, şu ifadelere yer verdi:

“Kandiller insanların kalplerini birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel gecelerdir.

Bu geceler, yapılan duaların Yüce Mevla’ya sunulduğu ve onun rahmetinden af ve mağfiret dilenildiği, barış ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği umut, huzur ve adeta bir müjde gecesidir.
Bu mübarek gün ve geceleri fırsat bilerek elimizi ve gönlümüzü herkese açmalı, kardeşlik hislerimizi güçlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi korumak için çaba harcamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta İskenderunlu hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Regaib Kandili’ni ve Mübarek Üç Aylarını tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

https://www.megamedya.org/2021/02/18/baskan-tosyalidan-regaip-kandili-mesaji/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat