GÜNEYLİ ALİ Otomotiv Bakım Merkezi Açıldı!

GÜNEYLİ ALİ Otomotiv Bakım Merkezi Açıldı!

1976’dan bu yana Filtre, madeni yağ, sanayi yağları imalat ve pazarlama konusunda bölgemizde ve çevre illerdeki otomotiv sanayi sektöründe başarılı ve güven veren bir marka haline gelen Güneyli Ali, şimdi yeni jenerasyon ekibiyle, modern Periyodik Bakım Merkezinde servis hizmeti vermeye başladı. Güleryüzlü hizmetle karşılanan müşteriler memnun kalıyor..

Tam 45 yıldır işini aşkla yapan, başarılı örnek, duayen iş insanı Ali Yılmaz, Yine kendine has iş disipliniyle yetiştirdiği evlatları Selahattin ve Gökhan Yılmaz ile birlikte İskenderun Sanayi sitesinde hizmete açtıkları Güneyli Ali Periyodik Otomotiv Bakım Servisi ve Yağ & Filtre Değişim Merkezinde, aynı ciddiyet ve prensiplerle kaliteli ve mükemmel işler yapmaya devam ediyor. 

Özenle işini yapan uzman, çalışkan ve güler yüzlü ekibi,  modern, teknolojik ekipmanları, kaliteli, orijinal ve uygun, Filtre & Yağ, akü ve malzeme çeşitleri, İşini ciddiyetle yöneten Baba Ali Yılmaz ile genç iş insanları Selahattin ve Gökhan Yılmaz kardeşler, Adeta Başarı ve Kalitenin tesadüf olmadığının canlı örnekleri olarak işlerinin başındalar.

Güneyli Ali Periyodik bakım merkezinde, Motor yağı ve suyu, Şanzıman yağı, Hidrolik yağları, hava, mazot, benzin ve yağ filtrelerinin yanı sıra akü, cam silecekleri değişimi, motor yıkama ve fren balataları, rot kontrol, bakım ve değişimi vs. işlemler itinayla ve en uygun şekilde gerçekleştiriliyor. Güneyli Ali bilgi ve rezervasyon için iletişim telefonu: 0532 216 96 28 – 0532 257 34 42  

Bizler de Mega Medya ailesi olarak Güneyli Ali ailesine bol kazançlı, bereketli ve hayırlı işler temennisiyle başarılarının devamını dileriz.

 

https://www.megamedya.org/2021/01/25/guneyli-ali-otomotiv-bakim-merkezi-acildi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat