Başkan Tosyalı; ‘Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek’

Başkan Tosyalı; ‘Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek’

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcısı ve birim müdürleriyle Belediye Brifing salonunda bir araya geldi.

2020’nin değerlendirmesi ve 2021 planlamalarının ele alındığı toplantılarda Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcısı ve daire müdürlerinden geçen yıl yapılan performans çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Birim müdürlerini tek tek dinleyerek birimlerdeki çalışma ve iş akışı ile ilgili bilgiler alan Başkan Tosyalı, “Kıymetli hemşerilerimize daha iyi hizmet verme noktasında Belediye Başkan Yardımcılarımız ve daire müdürlerimizle Belediyemizin brifing salonunda değerlendirme toplantıları gerçekleştiriyoruz. Devam eden çalışmalarımız ve projelerimizle ile ilgili daire müdürlerimizden bilgiler alıyor, kıymetli hemşerilerimize en iyi hizmeti verme noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı,” Vatandaşlarımızın hak ettiği hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Salgının ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren bizler de belediyemizin tüm imkanlarını vatandaşlarımız için seferber ettik ve hemşerilerimizin yanında olduk. Bu konuda görevlerinde üstün çaba ve gayret gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreç dede çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

https://www.megamedya.org/2021/01/25/baskan-tosyali-hizmetlerimiz-artarak-devam-edecek/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat