İskenderun Balıkçı Barınağı Güzelleşecek

İskenderun Balıkçı Barınağı Güzelleşecek

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven ve beraberindeki heyet, İskenderun Balıkçı Barınağı’nda incelemelerde bulundular.

İskenderun Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Yücel Habib Dalgıç ile Su Ürünleri Birlik Başkanı Celal Bilen, İskenderun Balıkçılar Barınağı’na ziyarete gelen heyeti ağırlayarak, barınağın sorunları hakkında bilgiler verdiler.

İskenderun Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Yücel Habip Dalgıç özetle şunları söyledi; “Barınağımıza ilgi ve alakalarından dolayı Milletvekilimiz Abdulkadir Özel, Hatay Valimiz Rahmi Doğan, İskenderun Kaymakamımız İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı ve İskenderun İlçe Tarım Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. Barınağımızda kendi imkânlarımız ölçüsünde balıkçı esnafımıza ve özel tekne sahiplerine hizmet etmekteyiz ama bazı sorunlarımızı aşamıyoruz. Başka illerde bulunan barınaklarda oluşan sosyal hizmetler, bizim burada niye olmasın? Çok çaba gösteriyoruz ve Birlik Başkanımız Celal Bilen ile birlikte birçok sorunları çözsek dahi devletimizin eli değdiğinde çok daha güzel şeyler olacak” dedi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, balıkçılarla sohbetinde, “Devlet olarak bize ne görev düşerse onu muhakkak yerine getireceğiz. İskenderun her yönüyle izlenmeye değer bir ilçemiz. Buraların güzel olması demek şehrimizin aynasının güzel olması demektir. Sayın Vekilimiz ve Sayın Valimizle birlikte bazı sorunları çözeceğiz” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “Sorunları önceden beri biliyorum ve bu konuda bize düşen görevler neyse yerine getireceğiz. Daire Müdürümüze tüm detayları not alması için talimat verdim. Barınakta güzel şeyleri oluşması bizleri ve vatandaşlarımızı memnun eder” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise, “Uzun zamandır İskenderun Balıkçı Barınağını gözlemliyorum. Barınakta oluşan güzellikler, ilk önce balıkçı esnafımızı ve vatandaşlarımızı memnun edecek. İskenderun Su Ürünleri Kooperatif Başkanımıza bana buranın taslak projesini hazırlatmasını istedim. Bu şekilde proje üzerinde yapılacakları işaretleyerek, gerekli üst birimlere taşıyabiliriz. Barınak şu an elektriksiz ve bakımsız durumda. Barınağımıza gerekli ilgi ve önemi göstereceğim. İskenderun Belediyesi ile birlikte asıl önemli sorunları çözecek ve bu güzel köşemizi İskenderun halkımızın beğenisine sunacağız” dedi.

Heyet hep birlikte, İskenderun Balıkçı Barınağını gezerek sorunlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

https://www.megamedya.org/2021/01/14/iskenderun-balikci-barinagi-guzellesecek/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat