İskenderun’da İstiklal Marşı Coşkusu

İskenderun’da İstiklal Marşı Coşkusu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un duyurusuyla bağımsızlığımızın simgesi olan İstiklal Marşı İskenderun’da büyük bir gururla okundu. Her pazartesi sabahı ve her cuma akşamı Türkiye’nin dört bir yanındaki okul bahçelerinden gür bir sesle yükselen İstiklal Marşı, salgın koşulları nedeniyle bir süredir okunamıyordu.

Ülke genelinde tüm İl ve ilçelerde sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde düzenlenen Bayrak Töreni; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in koordinasyonuyla Sahil Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşti.

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce ilçedeki tüm okullarda tertip edilen Bayrak Töreni; Okul İdarecileri, öğretmenler ve görevli personelin katılımıyla gerçekleşirken, öğrenciler ve veliler ise evlerinden, balkon ve pencerelerden

İstiklal Marşı’nı tek ses olarak, büyük bir coşkuyla okudu. İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Sahil Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen törende, aziz şehitlerimizin asil kanından rengini alan mukaddes bayrağımızın gölgesinde İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra, okul idarecileri ile sohbet etti.

https://www.megamedya.org/2021/01/11/iskenderunda-istiklal-marsi-coskusu/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat