İskenderun’da Anıtlar ve Heykeller Yeniliyor

İskenderun’da Anıtlar ve Heykeller Yeniliyor

İskenderun Belediyesi kent genelindeki anıtların ve heykellerin bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yapıyor.

Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler, başta sahil bandındaki şehitler anıtı olmak üzere ilçe genelinde farklı noktalarda bulunan anıt büst ve heykellerin bakım onarım ve yenileme çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Kentimizin sahil kısmında bulunan Şehitler Anıtımızın komple bakım, boya ve yenileme işlemleri Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz ile 51.Bakım Merkezi Komutanlığı ekiplerince gerçekleştiriliyor. Yapılacak yenileme ve peyzaj çalışmalarının ardından Şehitler Anıtımız daha güzel bir hale gelecek” dedi.

Belediye Başkanı Tosyalı, “Park Bahçe Müdürlüğümüz tarafından sahil bandında farklı noktalarda bulunan çeşitli çevresel etkenler ile yıpranan ve deforme olan heykellerde de bakım, boya, onarım, yenileme ve temel bakım çalışmaları yapıyor. Yapılan titiz çalışmaların ardından heykeller, kaideler ve anıtlarımız görsel açıdan daha güzel bir görünüme kavuşuyor. Kent genelindeki farklı parklarda bulunan anıtların ve heykellerin bakım ve yenileme çalışmaları devam edecek” şeklinde konuştu.

https://www.megamedya.org/2020/12/03/iskenderunda-anitlar-ve-heykeller-yeniliyor/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat