Güngör; ‘İşçinin Fedakârlığı Sözleşmeye Yansıyacaktır’

Güngör; ‘İşçinin Fedakârlığı Sözleşmeye Yansıyacaktır’

Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak İş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör yaptığı konuşmada, İskenderun’a kazandırılan yeni binanın önemine vurgu yaptıktan sonra İsdemir ve Ekinciler Demir Çelik’de görüşmeleri başlayacak toplu iş sözleşmesi ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Başkan Güngör, yeni binada üyeler ve bölge halkına sundukları imkan doğrultusunda, eğitim çalışmasının yüz kişilik konferans salonunda yapılmasından ayrı bir mutluluk duyduğunu belirtirken, Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’ye, bölgenin ağabeyi olarak da Genel Başkan Yardımcısı Bayram Altun ile genel merkez yöneticilerine teşekkür etti.

İsdemir ve Ekinciler toplu iş sözleşme görüşmelerine istinaden de önemli mesajlar veren Başkan Mehmet Güngör, “2021 yılı Bölgemizin en güzide kuruluşları olan İSDEMİR’de ve EKİNCİLER’de toplu iş sözleşme dönemidir. Toplu iş sözleşme görüşmesi taslağımızı en yakın zamanda işverenlerimize sunacağız. Bu vesilesiyle İşverenlerimize buradan sesleniyorum.

Dünyada baş gösteren Covid 19 salgını dolayısıyla zor günler geçirsek de tüm çalışanlarımız her türlü riski göz önüne alarak, moral ve motivasyonlarını en üst seviyede tutmuşlardır, hastalık dolayısıyla izole olan arkadaşlarımızın yükünü de üstlenerek, üretime ara vermeden devam etmişlerdir. Bize göre büyük fedakarlıklar gösteren çalışanların ödüllendirme zamanı gelmiştir. Bunu da işverenlerimizin yapacaklarına toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin masada biteceğine inancım tamdır.

Sahadan aldığımız talep ve beklentiler doğrultusunda oturacağımız toplu iş sözleşme masasından, Genel Başkanımızın ve genel merkez yöneticilerimizin destek ve gayretleriyle daha önce olduğu gibi yine alnımızın akıyla çıkacağımızdan hiç kuşkumuz yoktur” dedi.

https://www.megamedya.org/2020/11/19/gungor-iscinin-fedakarligi-sozlesmeye-yansiyacaktir/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat