İTSO’nun Online Eğitimleri Sürüyor

İTSO’nun Online Eğitimleri Sürüyor

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İç Ticaret sorumlusu Feride D.Saraç, TOBB ev sahipliğinde video konferans ile düzenlenen “İş Makinası Tescil düzenlemesi ve onay işlemleri için kullanılan İş Makinaları Bilgi Sistemi (İMBS) yazılımlarının güncelleme eğitimine katıldı.
TOBB Eğitmeni Yazılım Uzmanı Fikret Erden eğitiminde; “İş Makinası Tescil düzenlemesi ve onay işlemleri için kullanılan İş Makinaları Bilgi Sistemi (İMBS) yazılımlarının güncelleme çalışmaları tamamlanmış olup, Odalarca 6 Temmuz 2020 tarihinde canlı kullanıma geçilmiştir. Diğer yandan iş makinası tescil süreçlerinin etkinleştirilmesi amacıyla İMBS yazılımının Türkiye Noterler Birliği yazılımı ile entegre edilmesi çalışmaları de tamamlanmış ve bu çerçevede Türkiye Noterler Birliği ile protokol imzalanmıştır. Söz konusu protokol iş makinalarına ait verilerin paylaşımı elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. İMBS yazılımının Türkiye Noterler Birliği entegrasyon alanının 27 Ekim 2020 Salı günü canlı ulaşıma açılması planlanmaktadır” dedi.
TOBB Eğitmeni Yazılım Uzmanı Fikret Erden eğitimlerinde yeni yazılımlar konusunda eğitime katılan Oda/Borsa görevlilerine video konferans yöntemiyle teknik bilgiler verdi.

https://www.megamedya.org/2020/10/20/itsonun-online-egitimleri-suruyor/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat