Süper Lig’in Geleceği Radyo Mega’da Konuşuldu

Süper Lig’in Geleceği Radyo Mega’da Konuşuldu

Ülkemiz ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaptığı başarılı çalışmalarla kariyerinde ilerlerleyen İskenderunlu Uluslararası FIFA Menajeri Cihangir Güner, Mega Radyo’da yayınlanan, ‘Panorama’ söyleşi programının canlı yayın konuğu oldu.  FIFA Menajeri Cihangir Güner ile Radyo Spor Programcısı ve Ajans Spor editörü Salim Manav’ında İstanbul’dan katıldığı canlı yayında, Koronavirüs nedeniyle ertelenen liglerin durumu, spor müsabakalarının takvimi? Hatay’ın şampiyonluğu, Hatay’ın ilçelerindeki son durum, transfer ve dahası Radyo Mega’da konuşuldu.

Deneyimli gazeteci, usta radyocu Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Panorama’ programında dolu dolu futbol konulu sohbet programı gerçekleştirildi. FIFA Menajeri Cihangir Güner, tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın ölümüne sebep olan corona virüsü sebebiyle askıya alınan liglerden biri olan Türkiye Süper Liginin son durumunu canlı yayında değerlendirdi.

Mega Radyo stüdyolarından canlı yayınla gerçekleştirilen ‘Panorama’ programınaİstanbul’dan canlı yayın konuğu olan Radyo Spor Sunucusu Salim Manav’da transfere değinirken büyük takımların artık altyapıya yöneleceğini ya da doğru transferler yaparak bu krizden çıkabileceğini dile getirdi.

TFF’nin ligleri başlatmasının beklendiği günlerde bazı takımlarda koronavirüse rastlanılmasının akıllarda soru işaretleri bıraktığını vurgulayan Futbol Yorumcusu ve FIFA Menajeri Cihangir Güner, tedbirler gevşetilmeden, liglerin başlamasını desteklediğini söyledi.

Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi de olan Cihangir Güner, yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler paylaştı.

Mega Radyo stüdyolarından canlı yayımlanan, oldukça yüksek oranda ilgi gören ‘Semir Yazıcı İle Panaroma’ söyleşi programı, FM bandı 97,7 frekansından ve eşzamanlı olarak www.megaradyoiskenderun.com internet üzerinden, ayrıca Mega Medya Grubu facebook sosyal medya üzerinden de görsel ve canlı yayınlananan programın teknik kumanda masasını Mustafa Mert, Şirvan Selçuk ve Ozan Aktaş yönetti.

https://www.megamedya.org/2020/05/15/super-ligin-gelecegi-radyo-megada-konusuldu/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat