‘TOBB ve İTSO Olarak Üyelerimizin Yanındayız’

‘TOBB ve İTSO Olarak Üyelerimizin Yanındayız’

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, hafta sonu Belen İskenderun ve Arsuz’da meydana gelen orman yangınında iş yerleri yanan üyeleri ziyaret ederek fabrikada incelemelerde bulundular.

Hafta sonu meyana gelen orman yangınında yüzlerce dönüm ormanlık alan yanarken, ev ve iş yerleri de çıkan yangında büyük hasar gördü.

Can kaybının yaşanmadığı orman yangınında özellikle Belen-Sarımazı Arsuz  Nardüzü bölgesinde faaliyet gösteren ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olan fabrikalarda  maddi  hasarlar oluştu.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olan Cansu Antrepoları sahibi Mehmet Aslan ve fabrika yetkililerini tesislerde ziyaret eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, “El birliği ile acıların sarılacağını belirttiler.

Daha sonrasında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olan Eksper Filtre Yetkilileri Zeki Dokumacı ve Uğur Dokumacı ve Nas Gıda sahipleri Selahattin Nas ve Fariz Nas’ı yangından etkilenen fabrikalarında ziyaret eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, geçmiş olsun dileklerini ileterek acılarına ortak oldular.

Hatay’da yangın haberini alır almaz TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kendilerini aradığını belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “TOBB Başkanımız ve İTSO olarak yangında zarar gören üyelerimizin yanlarında olduğumuzu özellikle belirtmek isteriz. Bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasını temenni ediyor, Tekrar geçmiş olsun diyoruz. Tek tesellimiz yangında can kaybının yaşanmamasıdır” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

https://www.megamedya.org/2020/10/12/tobb-ve-itso-olarak-uyelerimizin-yanindayiz/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat