İskenderun’da Korona Virüs Masaya Yatırıldı

İskenderun’da Korona Virüs Masaya Yatırıldı

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter ile birlikte Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Yeter’den, Korona tedbirleri ve mücadelesi konusunda ilçede yürütülen çalışmalar ve sağlık hizmetleri hakkında brifing alan İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat, sağlık hizmetlerinin yerindeliği, ekipman ihtiyacı ve ilçenin sağlık hizmet ihtiyaçlarını değerlendirdi.

Daha sonra İlçe Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda ilçe sağlık müdürlüğü personelleri ile bir araya gelen Mustafa Hambolat, İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerine Hatay ilinde yürütülen sağlık hizmetleri, korona tedbirleri ve değerlendirilen yeni sağlık yatırımları hakkında kısa bir bilgilendirme yaptıktan sonra personellerin soru ve sıkıntılarını sohbet havasında dinleyerek notlar tuttu.

İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine geçti. Tesis yöneticilerinden sağlık hizmetleri, poliklinik hizmetleri ve acil diş hizmetleri hakkında bilgiler aldı. Hambolat, “Ziyaretlerimizdeki asıl amaçlarından bir tanesi de halka kaliteli bir sağlık hizmeti sunabilmek için her türlü fedakârlıkla görev yapan personellerimizin memnuniyeti için ihtiyaçlarının yerinde değerlendirilmesini ve giderilmesini sağlamak, bunlarla birlikte hastalarımızın daha iyi şartlar altında hizmet alabilmeleri adına yerinde tespit ve denetim yapıyoruz” dedi.

https://www.megamedya.org/2020/10/07/iskenderunda-korona-virus-masaya-yatirildi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat