Başkan Tosyalı Ankara’da Temaslarda Bulunuyor

Başkan Tosyalı Ankara’da Temaslarda Bulunuyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bir dizi ziyaret ve görüşmeler için Ankara’da temaslarda bulunuyor.

Belediyenin Bakanlıklardaki işlerini takip etmek üzere Ankara’ya giden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal ile birlikte Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ü, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ve İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük ‘ü ziyaret etti.

Ankara’da, kentimize yapılacak yatırımlar ve hizmetlere dair fikir alışverişinde bulunduklarını da ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Belediyemiz ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’da temaslarda bulunuyoruz. AK Parti Hatay Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Özel ile birlikte kıymetli hemşerilerimize en iyi hizmeti götürmek noktasında yoğun bir gayret gösteriyoruz “dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“AK Parti Hatay Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Özel ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ettik.Sayın Bakanımıza Belediyemiz tarafından yapılmakta olan sportif faaliyetler ve spor tesislerimiz hakkında bilgiler aktararak yapılmasını planladığımız farklı sportif projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. İskenderun’umuzun ihtiyacı olan diğer sportif projelerin yapılması noktasında desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımıza değerli hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Ardından İlbank Genel Müdürü Sayın Yusuf Büyük ‘ü ziyaret ettik. Ziyaretimizde İlbank Genel Müdürümüz ile ilçemize yapılacak olan projelerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın Genel Müdürümüze misafirperverliği ve halkımıza hizmet noktasındaki desteklerinden dolayı tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.

Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül’ü AK Parti Hatay Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Özel ile birlikte ziyaret ettik. Ziyaretimizde, Sayın Bakanımıza Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler aktarıp İskenderun’umuz için verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı tüm hemşerilerimiz adına Sayın Bakanımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Ziyaretlerimiz ve mesaimiz Ankara’da devam ediyor. İskenderun’a Değer”

https://www.megamedya.org/2020/10/07/baskan-tosyali-ankarada-temaslarda-bulunuyor/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat