Arsuz – Samandağ Yoluna Yakın Takip

Arsuz – Samandağ Yoluna Yakın Takip

Hatay Valisi Rahmi Doğan, yakından takip ettiği Samandağ-Arsuz yolunda devam eden asfalt serim çalışmalarını inceledi.

Hatay’ın turizmine canlılık kazandıracak olan yolun Arsuz’a bağlı Kale Mahallesi tarafından başlayan asfalt çalışmalarında gelinen son durumu denetleyen Vali Doğan, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dağ ve deniz arasındaki muhteşem manzarası ve huzurlu doğasıyla da dikkat çeken turizm yolunun her aşamasıyla bizzat ilgilenen Vali Doğan, yolun biran önce bitirilerek kullanıma açılması için çalışmaların hızlandırılması talimatı verdi.

Hataylılara verdiği sözü tutmak için çaba harcadıklarını söyleyen Vali Doğan, “Ülkemiz Koronavirüs salgını sebebiyle zor günlerden geçiyor ancak Hataylı hemşerilerimize verdiğimiz sözü yerine getirmek için gayret sarf ediyoruz. Çalışmalarımızın yavaş yavaş sonlarına geliyoruz asfaltlama işlemleri bittikten sonra inşallah yolumuzu vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” dedi.

Samandağ-Arsuz Yol yapım çalışması incelemelerinde Vali Doğan’a Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Genel Sekreteri Onur Yıldız ve yetkililer eşlik etti.

https://www.megamedya.org/2020/05/13/arsuz-samandag-yoluna-yakin-takip/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat