EXPO Gönüllüleri’nde İlk Etkinlik Heyecanı

EXPO Gönüllüleri’nde İlk Etkinlik Heyecanı

23 Nisan-29 Ekim 2021 tarihleri arasında Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Expo 2021 Hatay için gönüllü yapılanması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

hataygonulluleri.org adresine gelen yaklaşık 850 gönüllü başvurusu değerlendirildi ve Covid-19 önlemleri kapsamında 50 kişilik gönüllü grubu ile ilk tanışma etkinliği düzenlendi.

İlk tanışma etkinliğinde gönüllüler, Expo 2021 Hatay Gönüllü Koordinatörlüğü’nün yaptığı sunumla, EXPO’ya, kent için sağlayacağı faydalara, gönüllü etkinliklerine ve bizzat görev alacakları iletişim, sosyal medya, bilişim ve saha faaliyetlerine ilişkin bilgilendirildi.

Gönüllüler heyecanlarını sunum sonrasında yapılan soru-cevap kısmında belirtirken, hem EXPO hem de Hatay için yaptıkları önerilerle de sürece şimdiden katkı sunmaya başladılar.

Pandemi dolayısıyla, 50 kişilik gruplar halinde sürdürülecek tanışma etkinliklerinin ikincisinin önümüzdeki aylarda yapılması planlanıyor. Expo 2021 Hatay için hem ulusal hem uluslararası tüm süreçlerde görev alacak Expo 2021 Hatay Gönüllüleri için başvurular ise alınmaya devam ediyor. Başvuru yapmak isteyenler hataygonulluleri.org internet adresini ziyaret edebilir ve başvurularını gerçekleştirebilir.

https://www.megamedya.org/2020/09/11/expo-gonullulerinde-ilk-etkinlik-heyecani/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat