Başkan Güven, Zabıta Haftasını Kutladı

Başkan Güven, Zabıta Haftasını Kutladı

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Zabıta Haftası münasebetiyle, Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelinin, zabıta haftasını kutladı.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Başkan Yardımcısı Sami Üstün ve Meclis Üyeleri ile birlikte, Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek, başta Arsuz belediyesi zabıta personeli olmak üzere, tüm zabıtaların, zabıta haftasını kutladı.

Belediyenin en hassas yanının zabıta olduğunu belirten Başkan Asaf Güven, “ Hepimiz biliyoruz ki belediyelerin en hassas tarafı, en önemli tarafı zabıtadır. Çünkü zabıta; kimine göre polis gibidir, kimine göre her şeye müdahale eder. Toplumda böyle bir algı var. Çünkü şehir hayatında düzenin sağlanması için gerekli tüm bu görevler Zabıta teşkilatı tarafından yürütülmektedir.  Arsuz Belediyesi olarak zabıtalarımız, ilçemizin huzur ve güvenliği için durmadan çalışmakta ve görevlerini en iyi şekilde yerine getirmektedir. Zabıta Müdürlüğümüz, bütün personeli ile vatandaşın karşısında değil vatandaşın yanında ve onun hizmetindedir. Zabıta arkadaşlarımız bundan sonra da görevini en iyi şekilde yerine getirecektir. Zabıta arkadaşlarımızı, bu üstün gayretlerinden dolayı tebrik ediyor ve Zabıta Haftasını kutluyorum,” dedi. Ardından, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı ve Zabıta Müdürü Mehmet Cevat Aydemir’e tüm zabıtalar adına çiçek takdim etti.

https://www.megamedya.org/2020/09/02/baskan-guven-zabita-haftasini-kutladi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat