Başkan Güven’den İTSO’ya Ziyaret

Başkan Güven’den İTSO’ya Ziyaret

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ve Belediye Başkan yardımcısı Nihat Köklü, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette İskenderun ve Arsuz ile ilgili son gelişmeler değerlendirildi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun ve Arsuz’un bölge ekonomisi ve turizmi için önemine vurgu yaparak, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’e başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ise; “İki komşu ilçelerimizin gerek alt yapı gerek üst yapı başta olmak üzere, ekonomik turizm, tarım ve ticaret alanında gelişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Arsuz potansiyeli olan bir şehrimiz. Bu potansiyeli değerlendirmek için çaba sarf ediyoruz.” dedi.

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ve Belediye Başkan yardımcısı Nihat Köklü’nün ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Sanem Akpınar, Yusuf Yılmaz, Hıdır Güneş yer aldı.

https://www.megamedya.org/2020/09/01/baskan-guvenden-itsoya-ziyaret/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat