İskenderun’a FİFA Onaylı Saha

İskenderun’a FİFA Onaylı Saha

İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı sentetik futbol sahasının yenileme çalışmaları devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığının yatırım programına aldığı ve AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in girişimleri ile İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı sentetik çim sahanın FİFA standartlarına uygun hale getirilmesi için yüklenici firma tarafından çalışmalar hızla devam ediyor.

İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel çalışmaları yerinde inceleyerek, yüklenici firma Özacar İnşaat Mühendislik Limited Şirketi yöneticisi Şahin Acar’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen yatırımlarla spor şehri olma yönünde ilerleyecek İskenderun’da uzun süredir işlevini yitirmiş olan yan sahanın zemininde yenileme çalışmaları yapılıyor.

İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ziyaretleri sırasında, Gençlik ve Spor Bakanlığının yatırım programına almış olduğu güzel ve daha modern bir futbol sahasını İskenderun’umuza kazandırıyoruz. Yüklenici firma tarafından çalışmalar süratle devam ediyor. Birkaç aya kadar FİFA onaylı zemine sahip ve tam aydınlatmalı sentetik çim yüzeyli futbol sahasını İskenderun’umuza kazandıracağız” dedi.

Gündel, buradan sökülen eski zeminin de İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü’ne bağlı Sarıseki Mahallesindeki komplekste değerlendirileceğini belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri de kente gelerek, İskenderun 5 Temmuz Stadyumunda genel bir inceleme gerçekleştirdi. TFF yetkililerine incelemeler sırasında eşlik eden İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel stat ile ilgili bilgileri paylaştı.

https://www.megamedya.org/2020/08/31/iskenderuna-fifa-onayli-saha/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat