Semir Yazıcı’dan 90+1 Extra’da Birliktelik Vurgusu

Semir Yazıcı’dan 90+1 Extra’da Birliktelik Vurgusu

Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı, Beyzade FM’de Gazeteci Hasan Yetmez’in sunduğu 90+1 programına telefonla bağlanarak ATAKAŞ Hatayspor ve İskenderun FK ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Gazeteci Hasan Yetmez’in canlı yayın konukları Gazeteci Mustafa Dilek ve İHA Hatay Muhabiri Gökhan Aklan’ın bulunduğu Beyzade Fm’de canlı telefon bağlantısıyla programa katılan Radyo Mega Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı, yeni çekilen Süper Lig Fikstürü, Hatayspor’un, ATAKAŞ Hatayspor olarak imzalanmasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

3.Lig temsilcisi Erzinsporun isim hakkının İskenderunspor’a devredilmesiyle İskenderun FK olarak 3. Lig’de mücadele edecek olmasının yankılarının tüm Hatay’da devam ettiğini ifade eden Yazıcı, Hatay’ın ve İskenderun’un her zaman bir olduğunu ifade ederek, “Dağın o tarafı, bu tarafı söz konusu dahi olamaz. Nasıl ki bir uçağın iki kanadı var ise, bir kanadı İskenderun’dur. Birlikte güçlüyüz. İskenderun’un profesyonel ligde, ATAKAŞ Hatayspor’un Süper Ligde mücadele edecek olması bizleri mutlu ediyor. Sonuna kadar birlik ve beraberlik içinde takımlarımızın yanındayız” dedi.

Yazıcı, “İşadamlarımızın takımlarımıza destek olması bizleri oldukça mutlu etti. Hayırsever iş insanı Recep Atakaş’ın Hatayspora destek olması hepimizin gururu oldu. Bu manada değerli iş insanımız Recep Atakaş’a teşekkür ediyoruz. Yine aynı duygularla İskenderunsporumuzun da profesyonel ligde mücadelesinde İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun FK Başkanı genç iş insanı Enes Aygün’e teşekkür ediyoruz. Bu desteklerin devam etmesini diliyoruz” diyerek Atakaş Hatayspor da bizim, İskenderunspor da bizim vurgusunu yaptı.

https://www.megamedya.org/2020/08/28/semir-yazicidan-901-extrada-birliktelik-vurgusu/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat