Hak İş Konfederasyonu Ve Öz Çelik İş Sendikasi Emekçilerle Beraber…

Hak İş Konfederasyonu Ve Öz Çelik İş Sendikasi Emekçilerle Beraber…

Hak iş konfederasyonu Hatay İl başkanı ve Özçelik İş sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet Güngör, Şube yönetim kurulu ve temsilcileri ile birlikte depremin ilk gününden itibaren sahalarda emekçilerin ve vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.

Fabrikalarda emekçilerin sorunlarını gidermek için yönetim kurulu ile birlikte sık sık bir araya gelen Güngör, bazı zamanlarda diğer STK larla beraber vatandaşların yardımına koşuyor.

Güngör, Hak iş konfederasyonu Genel başkanı Mahmut Arslan beye ve Özçelik İş sendikası Genel başkanı Sayın Yunus Değirmenci ve yönetim kuruluna minnettar olduğunu dile getirerek dün olduğu gibi bundan sonrada emekçinin yaralarını sarmaya devam edeceklerini belirtti.

‘Birimiz Hepimiz; Hepimiz Birimiz anlayışı ile hareket ediyoruz’ diyen Güngör, “Tüm deprem şehitlerine Allah’tan rahmet ,yaralılara acil şifalar temenni ederken milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

https://www.megamedya.org/2023/03/08/hak-is-konfederasyonu-ve-oz-celik-is-sendikasi-emekcilerle-beraber/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat