İSTE’de Mesleğe İlk Adım Programı

İSTE’de Mesleğe İlk Adım Programı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği son sınıf öğrencilerine yönelik ‘Mesleğe İlk Adım Programı’ konulu uygulamalı eğitim semineri gerçekleştirildi.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği son sınıf öğrencilerine yönelik ‘Mesleğe İlk Adım Programı’ konulu uygulamalı eğitim semineri gerçekleştirildi. Uygulama eğitimi, İSTE Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sarper Öztürk ve İSTE-SPE öğrenci Topluluğu danışmanı Arş. Gör. Onur Eser Kök koordinatörlüğünde 18 Ocak Çarşamba günü yapıldı. Petrol Mühendisleri Odası (PMO) yetkilileri tarafından Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği son sınıf öğrencilerine yönelik verilen eğitim kapsamında PMO Başkanı İnanç Alptuğ Hıdıroğlu ile birlikte Ahmet Doğan, Elmas Karakol ve Çağatay Akçay İSTE’deydi. Düzenlenen uygulamalı eğitimin akabinde İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci makamında ziyaret edildi. 

Türkiye vizyonuna paralel olarak yetiştirilen Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği öğrencilerinin ülkemizin için önemli başarılara imza atmasını temenni eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Petrol Mühendisleri Odası Başkanı İnanç Alptuğ Hıdıroğlu’nu ve ekibini İSTE’de ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Uygulamalı eğitimin öğrencilerimiz için faydalı olduğuna inanıyorum. Emeği geçen hocalarımıza da teşekkür ederim” dedi.

https://www.megamedya.org/2023/01/19/istede-meslege-ilk-adim-programi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat