A Gayrimenkul Ofis Broker’ı Ali Kunt, 0.69 Konut Kredisi Kampanyası Hakkında Merak Edilenleri Yanıtladı

A Gayrimenkul Ofis Broker’ı Ali Kunt, 0.69 Konut Kredisi Kampanyası Hakkında Merak Edilenleri Yanıtladı

Bölgenin önde gelen gayrimenkul firmalarından olan GHO A Gayrimenkul Broker’ı Ali Kunt, ev sahibi olmak isteyenlerin odaklandığı konulardan olan “0.69 Düşük Faizli Konut Kredisi” hakkında açıklamalarda bulundu.

0.69 Düşük Faizli Konut Kredisi’nin 16 Ocak’ta başlayacağını belirten Ali Kunt; “Bu kredi kampanyası 0,69 faiz oranıyla başlayan 15 yıla kadar vade imkanı olan 0 konutlarda geçerli olan bir kredi kampanyasıdır.16 Ocak’ta başlayacak İlk Evim-Yeni Evim Projesi yeni konutlar için geçerli olacak ve kampanyadan konutu olmayanlar yararlanabilecektir.

0,69 konut kredisi şartları ve detayları ise şu şekilde;

Bankaların kriterlere uygunluğu denetleyeceği konutlar için geçerli olacak olan 0,69 konut kredisi kampanyası, 180 aya kadar vade imkanı tanıyacak.

Son 1 yıl içerisinde konut alınan ilde konut satmama zorunluluğunun bulunduğu kredi kampanyasında, kişinin üzerinde herhangi bir konut da bulunmaması gerekiyor.

Satın alınacak olan konutların ise -mücbir sebepler dışında- 5 yıl boyunca satışı yasak olacak. Son 1 yıl içerisinde ev alınacak olan ilde ikamet ediliyor olması (3.bölge hariç), gerekiyor. Umarım bu kredi kampanyası sektörümüz için de gayrimenkul sahibi olmak isteyen kişiler için de en iyi şekilde sonuçlanır” şeklinde konuştu.

https://www.megamedya.org/2023/01/14/a-gayrimenkul-ofis-brokeri-ali-kunt-0-69-konut-kredisi-kampanyasi-hakkinda-merak-edilenleri-yanitladi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat