Footvolley Dünya Kupasında İsrail’in İlk Takımı Final Maçına Çıktı

Footvolley Dünya Kupasında İsrail’in İlk Takımı Final Maçına Çıktı

İki gündür kıyasıya çekişmelere ev sahipliği yapan Alanya’da finalistler belli oldu.

Çeyrek finale kalan Türkiye, Almanya, İsrail Arena, Dubail, Fransa, İsrail FTV ,Ukrayna ve Avusturya bir üst tura yükselmek için mücadele ettiler.

Türkiye Almanya ile karşı karşıya gelerek  adını üst tura yazdırmak için tüm gücünü kullandı. Zaman zaman kıyasıya çekişmelere sahne olan maçın sonunda Almanya Türkiye’yi 2 setlerdede yenerek adını bir  yarı finale yazdırdı.

 Kıyasıya çekişmelerin yaşandığı maçta, finale iki İsrail takımı adını yazdırdı

Finalde kıyasıya mücedele verilirken görsel şov ise  izleyenlerden alkış aldı. Final maçına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Footvolley Uluslararası Başkanı Vusal Khalilov, General Sekreter Afgan Hamzayev, Dünya Footvolley yönetim kurulu üyesi Gulaga Jabarov,  Türkiye temsilcisi yönetim kurulu üyesi Ayhan Dik, Israil Footvolley federasyon başkanı Rafi Ankona, moldova footvolley federasyonu başkanı Sergeiu Chebotariu ve dünya Baş hakemi Henk Woudstra, katıldı. İki israil takımının kıyasıya mücadelesi izleyenleri de heyacanlandırdı. Çekişmeli geçen setleri ise İsrail’in Arena takımı alarak dünya şampiyonu oldu.

Maç sonrasında ise hemen ödül törenine geçildi. Alanya’da gerçekleştirilen Footvolley dünya kupası turnuvasına katılım gösteren tüm takımlara katılım belgesi verilirken, Emek ve katkılarından dolayı ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür plaketi verildi.

Footvolley dünya kupasında 1. İsrail Arena, 2. İsrail FTV 3. ise FTV Germany takımına  oldu

kupaları Footvolley dünya federasyonu yönetim kurulu ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel verdi.

https://www.megamedya.org/2022/11/30/footvolley-dunya-kupasinda-israilin-ilk-takimi-final-macina-cikti/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat