Nuri Üysen ve İGC Yönetiminden EĞİTİM-BİR-SEN’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Nuri Üysen ve İGC Yönetiminden EĞİTİM-BİR-SEN’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Yükseliş Koleji Kurucusu hayırsever işinsanı Nuri Üysen, Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz haftalarda genel kongresini tamamlayan Eğitim-Bir-Sen İskenderun Şube Başkanı Cengiz Kaya ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sendika binasında gerçekleşen ziyarette Yükseliş Koleji Kurucusu hayırsever işinsanı Nuri Üysen ve İGC Başkanı Diyap Atar, kongrede güven tazeleyen ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, Başkan Cengiz Kaya ve yönetim kurulu üyelerine başarı temennisinde bulundu.

Şube başkanı Kaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gösterdikleri nezaketten dolayı Yükseliş Koleji Kurucusu hayırsever işinsanı Nuri Üysen ve İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür etti.

Ziyarette, İskenderun’un eğitim durumu ve yapılması gereken hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Samimi bir havada geçen ziyaret, yapılan sohbetin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

https://www.megamedya.org/2022/11/26/nuri-uysen-ve-igc-yonetiminden-egitim-bir-sene-hayirli-olsun-ziyareti/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat