‘Fiyatlar Yükselebilir Odun Kömür Siparişinde Geç Kalmayın!’

‘Fiyatlar Yükselebilir Odun Kömür Siparişinde Geç Kalmayın!’

Bölgede katı yakıt alanında en geniş ürün yelpazesi ve çeşitliğiyle hizmet veren Keskin Katı Yakıt Plaza’nın sahipleri Baba Emin Keskin ve evlatları Hakan Keskin ile Okan Emin Keskin, havaların soğumaya yüz tuttuğu bugünlerde müşterilerinin yoğun taleplerine yetişmeye çalışıyor.

Uzun yıllardır verdiği kaliteli hizmetle katı yakıt alanında odun, kömür, soba, mangal ve sarf malzemelerinde marka haline gelen Emin Keskin, Keskin Katı Yakıt Plaza’da yoğun kış sezonu hazırlıklarını sürdürürken, odun, kömür ve 50 ayrı modelde soba fiyatlarının önümüzdeki haftalarda yükselmesi ihtimaline karşı vatandaşları erken sipariş vermeye davet etti.

Döviz ve üretim girdilerindeki artan maliyetler nedeniyle fiyatların her an yükselebildiğine dikkat çeken Emin Keskin, stoklarda hali hazırda bekleyen odun, kömür ve soba çeşitlerine uygun fiyattan ulaşmaları için vatandaşa çağrıda bulundu.

Kurutulmuş ve sobalık dilimlenmiş odun ile yerli ve ithal kömür çeşitlerinde fiyat aralığının müşteride yanılgıya sebep olduğuna dikkat çeken Emin Keskin, “Odun ve kömür çeşitlerinde önemli olan fiyat değil, katı yakıtın soba içerisinde uzun süreli yanması ve enerji aktarımındaki yüksek verimlilikle ısınmayı kaliteli seviyede tutmasıdır” dedi.

Soba kurulumunda boru sayısındaki fazlalığın ısınmayı arttırdığı ve rüzgarlı havalarda dumanın geri itilmesini engellediğine vurgu yapan Emin Keskin, sobanın duvara mesafesinin bir boru boyu kadar olması gerektiğine vurgu yaptı. Emin Keskin, kömür sobası zehirlenmelerinde de, yerli üretim kömürün zehirlenmeye neden olabileceğini, ithal kömürlerde kömür dumanı zehirlenmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

https://www.megamedya.org/2022/11/26/fiyatlar-yukselebilir-odun-komur-siparisinde-gec-kalmayin/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat