Tam Donanımlı Muayene İçin Prof. Dr. Şerif Yılmaz Yeni Yerinde

Tam Donanımlı Muayene İçin Prof. Dr. Şerif Yılmaz Yeni Yerinde

Uzun yıllar sağlık sektöründe İskenderun’da başarıyla hizmet veren ve kısa bir süre önce tam donanımlı muayenehanesini bölge halkının hizmetine sunan Gastroenteroloji & Dahiliye ve Hepatoloji Uzmanı Prof. Dr. Şerif Yılmaz, Mega Radyo’da ‘Editörün Günlüğü’ programına konuk oldu.

Bölgenin, başarılarıyla adından sıkça söz ettiren hekimlerinden Gastroenteroloji & Dahiliye ve Hepatoloji Uzmanı Prof. Dr. Şerif Yılmaz, Mega Medya Grubu stüdyolarından yayınlanan, Şirvan Selçuk’un hazırlayıp sunduğu ‘Editörün Günlüğü’ adlı canlı yayın programında; Gastroenteroloji alanının ilgilendiği hastalıklar, Dahiliye hastalıkları ve muayene yöntemleri hakkında önemli bilgileri Mega FM dinleyicileriyle paylaştı.

İskenderun Amanos Rezidans’taki muayenehanesinde hastalarına konforlu ve steril bir ortamda hizmet sunan Prof. Dr. Şerif Yılmaz, Gastroenteroloji hakkında bilgi vererek; “Gastroenteroloji; yemek borusu, mide, ince ve kalın bağırsaklar, karaciğer, safra kesesi, safra yolları, pankreas işlevleri ve hastalıkları konusunda özelleşmiş bilim alanıdır. Karın ağrısı, yanma, ekşime, ağıza acı su gelmesi, ağız kokusu, yutma güçlüğü, kanlı kusma, hazımsızlık, şişkinlik, kabızlık, ishal, makattan kanama, mukuslu dışkılama, titremeli ateş, sarılık, kusma, solukluk, halsizlik, kilo kaybı, açıklanamayan kansızlık, mide ülseri, gastrit, reflü, mide fıtığı, mide kanamaları, pankreatit, siroz, iltihabi bağırsak hastalıkları, polipler, çölyak hastalığı, hepatit B,C, D, safra taşları, Obezite, kolesistit, kolanjit, mide kanseri, bağırsak kanseri, pankreas ve karaciğer kanserleri, akalazya, yağlı karaciğer hastalığı, alkolik hepatit, gastroenteroloji bilim dalının ilgi alanlarıdır” şeklinde konuştu.

İskenderun’un ve bölgenin tek özel gastroenteroloji muayenehanesi olduklarını belirten Prof. Dr. Şerif Yılmaz, steril bir ortamda dahiliye, gastroenteroloji ve hepatoloji alanında hastalıkların teşhis ve tedavisini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Endoskopi ve kolonoskopi hizmeti de veren Prof.Dr. Yılmaz, tüm gayretinin İskenderun ve bölgenin başka şehirlere gitmek zorunda kalmadan zaman kaybını önleyerek kaliteli şekilde tedavi etmek olduğunu vurguladı.

Dahiliye alanında da özellikle şeker hastalığı, guatr, hipertansiyon; gastroenteroloji alanında mide ve bağırsak problemleriyle, hepatoloji alanında da karaciğer hastalıklarının doğru tanı ve tedavisini yüksek teknolojik tıbbi cihazlarla gerçekleştirdiklerini belirtti.

Mega Radyo stüdyolarından canlı yayınlanan ‘Editörün Günlüğü’ söyleşi programı, FM bandı 97,7 frekansından ve eşzamanlı olarak www.megaradyoiskenderun.com internet üzerinden canlı yayınlandı. Mega Medya Grubu Haber ve Reklam Müdürü Şirvan Selçuk’un hazırlayıp sunduğu programın yönetmenliğini Mustafa Mert ve Ali Kemal Zerenli yaptı.

https://www.megamedya.org/2022/11/17/tam-donanimli-muayene-icin-prof-dr-serif-yilmaz-yeni-yerinde/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat