‘İYİ Parti’nin Hatay Gözdeleri’ Açıklandı

‘İYİ Parti’nin Hatay Gözdeleri’ Açıklandı

Lider gazetesi, Lider TV ve (www.lidersecimanketi.com tarafından mecliste grubu bulunan partilerin adayları için düzenlenen, ‘2023 Genel Seçimlerinde gönlünüzdeki milletvekili adayı kim?’ anket sonuçları belli oldu. Hatay’da da SMS koduyla kullanılan anketin sonucu ‘İYİ Parti’nin Hatay Gözdeleri’ olarak açıklandı.

Diğer illerin yanı sıra Hatay’da da yapılan anket sonucunda; İYİ Parti’li isimler arasından Yıldırım Alpay 1’nci, Çağatay Karamanoğlu 2’inci, Hatice Güzel 3’üncü, Mustafa Barın 4’üncü, Mehmet Arslan ise 5’inci oldu.

Yapılan açıklamada; Hatay’da 49 bin 854 kişinin cep telefonundan SMS ile oy kullandığı belirtilirken, yoğun ilgiden dolayı ankete katılan vatandaşlara da teşekkür edildi.

İYİ Parti’nin listesinde ilk 5’e giren isimlerin yanı sıra ankette yer alan adayların isimleri ise şöyle: Şefik Çirkin, Zafer Doğantan, Nazmi Ceylan, Av. Gülümser Ceylan Köle, Av. Serhat Tabanca, Rüstem Karagözoğlu, Fedai Yücedal, Erhan Yavuzyılmaz, Mehmet Ali Söylemez, Mehmet Yüksek, Mehmet Biçer, Mehmet Ali Yıldırım, İlker Çalışkan, Kevser Eker, Ertuğrul Gazi Dener, Şahizar Seber, Ali Kemal Kömür, Yusuf Diker.

https://www.megamedya.org/2022/09/25/iyi-partinin-hatay-gozdeleri-aciklandi/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat