Altın Adamlar’dan Mega Medya’ya Tebrik Ziyareti

Altın Adamlar’dan Mega Medya’ya Tebrik Ziyareti

İskenderun Kuyumcular, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyeleri MEGA Medya Grubu’nun 28. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Mega Medya Grubu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun’la karşılıklı sohbet ortamında bir araya gelen İskenderun Kuyumcular, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyeleri MEGA Medya’nın 28. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ise, MEGA Medya’nın 28. kuruluş yıl dönümünü kutlama ziyaretlerinden dolayı İskenderun Kuyumcular, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.

İskenderun’da ki güncel konuların konuşulduğu ziyaret sonunda hatıra defterini imzalayan İskenderun Kuyumcular, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Uğur Fırat, Mega Medya Grubu ekibiyle hatıra fotoğrafı çekildi.

https://www.megamedya.org/2022/08/01/altin-adamlardan-mega-medyaya-tebrik-ziyareti/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat