Adem Yeşildal’dan Gündeme Dair Önemli Açıklamalar

Adem Yeşildal’dan Gündeme Dair Önemli Açıklamalar

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, gündeme dair açıklamalarda bulundu.Başkan Yeşildal sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada: “Kıymetli Hatay’lılar; Büyükşehir Başkanını yalan yanlış beyanları nedeniyle canlı yayına davet ettim, cevap veremedi. Bu işin kaçarı yok. Öyle yalanlarla algı oluşturma devri geçti.  Yalan bilginin ilacı doğru bilgidir. Hemşerilerimizi doğru bilgilerle buluşturacağız. Bugüne kadar Büyükşehir meclisinde görüşülen konuların %98,6’sı kabul edilmiştir. Doğrusu budur. Hal böyle iken Büyükşehir başkanı neyi bahane etmektedir. Hatay halkını kandıramayacaksın. Her algı operasyonunu doğru bilgilerle boşa çıkaracağız.” Dedi.

Başkan Yeşildal: “Büyükşehir başkanına hatırlatayım “Yalan ve İftira” tüm Semavi Dinler ve İnanç Gruplarının kabul ettiği Büyük Günahlardır. Ayrıca bu günahlar güven duygusunu geri dönüşümsüz kaybettirir. Bilindiği üzere “Güven” kayboldu mu bir daha geri gelmez. Tüm şehir ve hatta CHP içinde namusuyla siyaset yapan insanlar da artık sana inanmıyor ve güvenmiyor. Şehrin hassasiyetlerini kaşıyarak blok halinde oy devşirme dönemi de geçti. CHP’li seçilmişler bile artık isyan noktasına gelip, protesto eylemi yapmaktalar.” Diye konuştu.

Yapılmayan hizmetlerle Hatay’ın Büyükköy konumunda olduğuna vurgu yapan AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal: “Büyükşehir’in yapması gerekipte yapmadığı hizmetler nedeniyle 15 ilçe, 593 mahalle ve tüm Hatay perişan. Maalesef Şehrin önceliklerini doğru planlayamayan, kaynaklarını çarçur eden, insanımızı çöp, çukur, çamur ve susuzluğa mahkum ederek çuvallayan bir BüyükKöy konumundayız. Son olarak Bizler şehrimizin toplumsal barışını her türlü siyasal başarının önünde tutarız, unutmayınız bu toplum herkesin cemaziyel evvelini bilir. Siz dahil hiç kimseye Hatay’ın BARIŞ ve HUZUR iklimini bozdurmayacağız. Canlı yayın için beklemekteyim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadelerinde bulundu.

https://www.megamedya.org/2022/07/06/adem-yesildaldan-gundeme-dair-onemli-aciklamalar/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat