Karaağaç Hayriye Can Kireççi İlk ve Orta okulundan İTSO’ya Plaket

Karaağaç Hayriye Can Kireççi İlk ve Orta okulundan İTSO’ya Plaket

Karaağaç Hayriye Can Kireççi İlk ve Ortaokulu müdürü Zafer Kanıbir, Övündük mahallesi muhtarı Bedi Genç, Okul Aile Birliği Başkanı Mikail Genç, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter’in yer aldığı ziyaret karşılıklı sohbet ortamında geçti.

Ziyarete söz alan Karaağaç Hayriye Can Kireççi İlk ve Ortaokulu müdürü   Zafer Kanıbir, Eğitim ve öğretime vermiş olduğunuz değeri biliyor, sizlerin de eğitimci olması hesabıyla, okullarımızda yaşadığımız sorunları biliyorsunuz. Her zaman eğitime destek olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ediyor ve sizlere okul aile birliği olarak plaket vermeyi düşündük. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “İmkanlarımız ölçüsünde okullarımıza ve eğitime destek veriyoruz. Bizler de eğitimden geldiğimiz için sorunları çok iyi biliyor ve çözüm yolları arıyoruz.” Dedi.

Karaağaç Hayriye Can Kireççi İlk ve Ortaokulu müdürü Zafer Kanıbir, ziyaretin anısına ve okullarına desteklerinden dolayı İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a plaket takdim etti.

Karaağaç Hayriye Can Kireççi İlk ve Ortaokulu müdürü Zafer Kanıbir’in ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter yer aldı.

https://www.megamedya.org/2022/06/21/karaagac-hayriye-can-kirecci-ilk-ve-orta-okulundan-itsoya-plaket/ linkinden çıktı edilmiştir.
Sayfayı yazdırmak için TIKLAYIN! Kapat